• Κοινωνία

    Ζαχαριάς: Έτσι έγινε το τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή

    • NewsRoom


    Σοκ και θρήνο έχει προκαλέσει το θανατηφόρο τροχαίο στον Άγιο Στέφανο με θύμα τον 23χρονο γιο του επιχειρηματία Ζαχαριά, που ξύπνησε μνήμες από την τραγωδία της 26ης Φεβρουαρίου του 2017, στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, όταν είχε σκοτωθεί ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo.

    Οι λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το αιματηρό τροχαίο συγκλονίζουν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός Αλέξανδρος Ζαχαριάς οδηγούσε ένα Volkswagen Golf GTI και όπως όλα δείχνουν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

    Στην οδό Τραπεζούντος, στον Άγιο Στέφανο, προσπάθησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, όμως την ίδια στιγμή η οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε να στρίψει κι έτσι ο 23χρονος, για να αποφύγει τη σύγκρουση, έκανε έναν ελιγμό και τελικά το αυτοκίνητό του καρφώθηκε δέντρο, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

    Πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και το θέαμα που αντίκρισαν ήταν ανατριχιαστικό. Το αυτοκίνητο του νεαρού είχε μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών, μέσα στην οποία είχε εγκλωβιστεί ο ίδιος. Οι άνδρες της πυροσβεστικής κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν, όμως ήταν πολύ αργά για τον 23χρονο.

    Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατό του.

    Τραγικές φιγούρες οι γονείς του Αλέξανδρου Ζαχαριά, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν και πήγαν στο σημείο του τροχαίου, όπου κατέρρευσαν στο θέαμα του νεκρού παιδιού τους.

    Πριν πέντε χρόνια είχε ξεγελάσει τον θάνατο

    Όπως έγινε γνωστό πριν από πέντε χρόνια, ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς είχε βρεθεί και πάλι πρόσωπο με πρόσωπο με τον θάνατο, αλλά είχε καταφέρει να τον ξεγελάσει.

    Τον Αύγουστο του 2014, όταν ήταν μόλις 18 ετών, επέβαινε στο αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού του πατέρα του. Οι δυο τους επέστρεφαν στο σπίτι, όταν ο ιδιοκτήτης της πασίγνωστης αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη. Στην προσπάθειά του να αποφύγει δύο αυτοκίνητα που ήδη είχαν συγκρουστεί, είχε καρφωθεί στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

    Ξύπνησαν μνήμες από το τροχαίο, όπου έχασε τη ζωή του ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo

    Η είδηση του τραγικού χαμού του Αλέξανδρου Ζαχαριά ξύπνησε μνήμες από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που είχε συμβεί στις 26 Φεβρουαρίου 2017, όπου έχασαν τη ζωή τους ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας παιχνιδιών Jumbo, ο φίλος του Ανδρέας Γεωργακόπουλος, η τότε σύζυγος του Υπάτιου Πατμάνογλου και ο μόλις τριών ετών γιος τους.

     



    ΣΧΟΛΙΑ