ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας 40χρονος Γερμανός ο οποίος επιχείρησε να περάσει στην Τουρκία με ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο, έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου που είχαν υπηρεσία στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων στον Έβρο.
Κατά τον έλεγχο που έκαναν στον αλλοδαπό και στο όχημα, προέκυψε ότι το Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Range Rover με πινακίδες κυκλοφορίας Γερμανίας είχε καταχωρηθεί ως κλεμμένο από την Ιταλία και ο αριθμός πλαισίου του ήταν παραποιημένος, ενώ και η άδεια κυκλοφορίας που έδειξε ο δράστης στους αστυνομικούς ήταν πλαστή.
Οι αστυνομικοί σε συνεργασία με αξιωματούχους της FRONTEX κατέσχεσαν το αυτοκίνητο, την πλαστή άδεια κυκλοφορίας και 3.000 ευρώ και 102 δολάρια που είχε πάνω του ο οδηγός μαζί με τρία κινητά. Ο 40χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης που του άσκησε δίωξη για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και πλαστογραφία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στην Αττικό Μετρό το 8% των εσόδων από τα εισιτήρια της ΣΤΑΣΥ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ισχυροί άνεμοι στο Ιόνιο- Απαγορευτικό από Πάτρα και Ηγουμενίτσα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έφτασε στην Κυπριακή ΑΟΖ το γεωτρύπανο της ENI – Πότε ξεκινούν οι γεωτρήσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Παρατείνεται για 3 εβδομάδες η εκεχειρία Ισραήλ-Λιβάνου
- Σκωτία: Η απαγόρευση στις στοιχηματικές χορηγίες απειλεί τα οικονομικά των συλλόγων – Στο επίκεντρο Σέλτικ και Ρέιντζερς
- Γιώργος Δώνης: Συμβόλαιο-μαμούθ άνω των 5 εκατ. ευρώ και άμεση πρόκληση στο Μουντιάλ με τη Σαουδική Αραβία
- ΕΥΔΑΠ: Τι κρύβεται πίσω από το ράλι της μετοχής, η Credia και ο Σαράντης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.