• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Ζάκυνθος: Στον εισαγγελέα ο γιος που σκότωσε τον 70χρονο πατέρα του


    Μετά την αποκάλυψη-σοκ ότι ο ίδιος του ο γιος είναι ο δολοφόνος του άτυχου 70χρονου στη Ζάκυνθο, όταν ο 26χρονος ομολόγησε την δολοφονία του πατέρα του στις Βολίμες, Ζακύνθου, ο ίδιος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

    Ο 26χρονος ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, ενώ αμέσως μετά τη διαδικασία επέστρεψε στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου όπου και θα παραμείνει μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής, για να επιστρέψει ενώπιον του ανακριτή και να απολογηθεί.

    Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για πρόσωπο του απολύτου στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του θύματος, κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε σήμερα.

    Με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν, το κίνητρο της πράξης αποδίδεται στην κακοποίηση που είχε υποστεί ο δράστης, αλλά κυρίως αυτή που δεχόταν καθημερινά τα δύο ανήλικα αδέλφια του, από το θύμα.

    Αξίζει να σημειωθεί πως ο 26χρονος δράστης και η μητέρα του έπεσαν σε πολλές αντιφάσεις, γεγονός που κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών, όπως επίσης και το γεγονός ότι δεν παρέστησαν στην κηδεία του 70χρονου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δολοφονία-σοκ στη Ζάκυνθο: Τον πυροβόλησαν κοντά στο Γυμνάσιο



    ΣΧΟΛΙΑ