• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Ξανά ένταση για τους πλειστηριασμούς: Με σκάλα ο Λαφαζάνης προσπάθησε «να σπάσει» το μπλόκο (video)

    • NewsRoom
    Λαφαζάνης

    Μέλη του κινήματος « Δεν Πληρώνω » και οργανώσεων κατά των πλειστηριασμών πραγματοποιούν διαμαρτυρία έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στην Αθήνα, Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ


    Ένταση προκλήθηκε σήμερα Τετάρτη κατά τη νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κινημάτων κατά των πλειστηριασμών, έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας. Στη συγκέντρωση στην οδό Πανεπιστημίου 56 συμμετείχε το κίνημα «Δεν πληρώνω» και η ΛΑΕ ενώ έντονη ήταν η παρουσία της  ΕΛ.ΑΣ., η οποία τοποθέτησε μια αστυνομική κλούβα για να αποκλείσει την είσοδο στο κτήριο.

    Κατά τη διαμαρτυρία αναστάτωση προκλήθηκε όταν ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης προσπάθησε να μπει στην πολυκατοικία από την πίσω πλευρά. Στη συνέχεια ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας πήρε μια σκάλα και προσπάθησε να ανέβει πάνω στην κλούβα!

    Μάλιστα, ο κ. Λαφαζάνης προσπάθησε να κάνει δηλώσεις, ωστόσο εκείνη την ώρα, ακουγόταν από τα μεγάφωνα μουσική του Νότη Σφακιανάκη, με τον πρόεδρο της ΛΑΕ να καταγγέλλει τους αστυνομικούς και τη Χρυσή Αυγή πως προσπάθησαν με αυτό τον τρόπο να τον φιμώσουν!

    Σύμφωνα με ανακοίνωση των συγκεντρωμένων,  το συγκεκριμένο συμβολαιογραφικό γραφείο πλειστηριάζει σήμερα ένα ισόγειο κατάστημα 162,5 τ.μ στη Λάρισα, με τιμή πρώτης προσφοράς τα 85.000 ευρώ για υποθήκη 138.000 ευρώ.

    Οι συγκεντρωμένοι αναφέρουν ακόμη ότι «Μεταξύ των εκατοντάδων πλειστηριασμών που έχουν ανακοινωθεί για αυτήν την Τετάρτη είναι: Διαμέρισμα στα Καμίνια για χρέος 50.000 ευρώ με 1η προσφορά 81.000 ευρώ αλλά και ένα διαμέρισμα στην Ακαδημία Πλάτωνος για χρέος 100.000 ευρώ».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτές είναι οι κατηγορίες για τους τρεις συλληφθέντες στα επεισόδια για τους πλειστηριασμούς

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εφιάλτης οι αυτόματες κατασχέσεις για χρέη στην εφορία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αντίστροφη μέτρηση για τα stress tests – Οι προετοιμασίες των ελληνικών τραπεζών



    ΣΧΟΛΙΑ