• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    H Ελλάδα αποχαιρέτησε τον ήρωα πιλότο Γιώργο Μπαλταδώρο

    • NewsRoom


    Βουβός πόνος και ανείπωτη θλίψη στον τόπο καταγωγής, στο Μορφοβούνι Καρδίτσας, του ήρωα πιλότου και χειριστή του Mirage 2000-5 που κατέπεσε εννέα ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου.

    Η κηδεία του, τελέστηκε το μεσημέρι, παρουσία σύσσωμης της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, φίλων, συγγενών και συναδέλφων του εκλιπόντος.

    Ο σμηναγός, Γιώργος Μπαλταδώρος, που «έφυγε» την Πέμπτη 12 Απριλίου, επιστρέφοντας από αποστολή αναχαίτισης τουρκικών αεροσκαφών στο Αιγαίο, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία σήμερα το μεσημέρι στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

    Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του Μαίρη, οι γονείς του και ο αδερφός του Χρήστος. Η σύζυγός του δεν άντεξε τον πόνο. Κατέρρευσε, όπως ανέφερε η απεσταλμένη του Epsilon στην Καρδίτσα, λίγο πριν ξεκινήσει η κηδεία του. Λίγο πριν αποχαιρετίσει τον άνθρωπό της, τον πατέρα των παιδιών της, τον άνθρωπο που το 2007 ξεκίνησε το ταξίδι της κοινής τους ζωής.

    Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το KarditsaLive.Net:

    Λίγο πριν από τη 1:30 έφτασε πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον τομεάρχη Άμυνας του κόμματος Βασίλη Κικίλια, τον βουλευτή Καρδίτσας και Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Τσιάρα καθώς και τον πρώην Βουλευτή Καρδίτσας τον Σπύρο Ταλιαδούρο.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Τελευταία πτήση» για τον ήρωα σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο-Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα τελευταία λόγια του πιλότου του μοιραίου Mirage: «Ακολούθα με να βγούμε από την ομίχλη…»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός ήταν ο πιλότος του μοιραίου Mirage



    ΣΧΟΛΙΑ