• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Την Κυριακή η κηδεία των θυμάτων της οικογένειας Φύτρου – Τι ζήτησε η μητέρα της Εβίτας και του Ανδρέα

    • NewsRoom

    Η άτυχη γυναίκα που έχασε την οικογένειά της στην φονική πυρκαγιά


    Η τραγική ιστορία της οικογένειας Φύτρου ήταν μια από τις πρώτες που έγιναν γνωστές από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι, προκαλώντας οδύνη στην ελληνική κοινωνία. Ο 53χρονος  Γρηγόρης Φύτρος, ο 11χρονος γιος του Ανδρέας και 13χρονη κόρη του Εβίτα χάθηκαν στις φλόγες στο Μάτι Αττικής.

    Η 13χρονη Εβίτα Φύτρου πήδηξε από γκρεμό ύψους 15 μέτρων για να σωθεί από τη μανία της φωτιάς στο Μάτι χωρίς να γνωρίζει πως από κάτω υπήρχαν μόνο βράχια. Το κορίτσι σκοτώθηκε ακαριαία. Ο Γρηγόρης Φύτρος και ο γιος του Ανδρέας κάηκαν αγκαλιασμένοι.

    Η μητέρα δεν ήταν μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια καθώς εργαζόταν στην Αθήνα. Λίγες ώρες μετά την τραγωδία, κλήθηκε στο νεκροτομείο όπου αναγνώρισε το μικρό κορίτσι.

    Τα δύο παιδιά φοιτούσαν στο Αρσάκειο. Η Εβίτα ήταν πέρυσι στην Ακαδημία της ΑΕΚ στην ποδηλασία και είχε πάρει μεταγραφή στον Κρόνο Νίκαιας, ενώ είχε κερδίσει χρυσά μετάλλια, ένω ο πατέρας της ήταν και εκείνος παλαιότερα αθλητής ποδηλασίας στην ΑΕΚ ενώ και ο 11χρονος Ανδρέας ήθελε να ακολουθήσει την οικογενειακή παράδοση.

    Η κηδεία των τριών μελών της οικογένειας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στο Κρυονέρι. Η μητέρα των δύο παιδιών, με ανακοίνωσή της, ζήτησε καμία παρουσία με οποιονδήποτε τρόπο από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σε όλη την διάρκεια του τελευταίου αποχαιρετισμού των οικείων της.

    Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

    “Την Κυριακή 29.7.2018 στις 11.30 θα πούμε το τελευταίο αντίο στους πολυαγαπημένους μας , Γρηγόρη, Εβίτα & Ανδρέα στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Κρυονερίου, τραγικά θύματα στο Μάτι Αττικής.

    Η οικογένεια των εκλιπόντων δεν επιθυμεί καμία παρουσία με οποιονδήποτε τρόπο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σε όλη την διάρκεια του τελευταίου αποχαιρετισμού των οικείων της.

    Ζητάμε να σεβαστείτε την επιθυμία της μητέρας των εκλιπόντων Βαρβάρας Βουκάκη Φύτρου, άλλως επιφυλάσσετε κάθε νόμιμου δικαιώματός της, στην περίπτωση αδιαφορίας σας στην επιθυμία της.

    Εκ μέρους της οικογένειας”.



    ΣΧΟΛΙΑ