ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο πένθος έχει βυθιστεί μια οικογένεια στο Ηράκλειο, από το θάνατο του παιδιού τους, ενος μωρού, μόλις 8 μηνών, παρά τις προσπάθειες των γιατρών του ΠΑΓΝΗ.
Πρόκειται για το νεότερο μέλος μιας οικογένειας Κούρδων, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες φιλοξενούνται στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr το κοριτσάκι κόλλησε ανεμοβλογιά. Πριν από λίγες μέρες εισήχθη στο ΠΑΓΝΗ το Μεγάλο Σάββατο.
Εκεί διαπιστώθηκε πως πέρα από την ανεμοβλογιά που είχε, έπασχε και από λευχαιμία. Άμεσα μπήκε στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του νοσοκομείου, με τους γιατρούς να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να το κρατήσουν στη ζωή.
Η κατάσταση της υγείας του όμως ήταν τέτοια, με αποτέλεσμα να μην αντέξει ο οργανισμός του και να αφήσει την τελευταία του πνοή σήμερα τα ξημερώματα.
Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Τασσόπουλος με δηλώσεις του στο ekriti.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επιστρέφει η αφρικανική σκόνη την Πέμπτη και την Παρασκευή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηράκλειο: 36χρονος έπαθε ανακοπή καρδιάς την ώρα που οδηγούσε
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η άγνωστη καρκινογόνος ουσία στις τηγανιτές πατάτες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Pyxis Tankers (Βαλέντιος Βαλαντής): “Θα υπάρξουν συναρπαστικές ευκαιρίες ανάπτυξης στο εγγύς μέλλον για την επέκταση του στόλου μας”
- Αρκαδία: Πυρκαγιά στο Ρούτσι Μεγαλόπολης
- Ευρωαγορές: Κλείσιμο με άνοδο μετά από πληροφορίες ότι ΗΠΑ – Ρωσία σχεδιάζουν να σταματήσουν τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Costamare Bulkers Holdings (Κωστής Κωνσταντακόπουλος): Διαθέτει ρευστότητα 242,3 εκατομμυρίων δολαρίων
