ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Ακταίου, συγγενείς και φίλοι είπαν το «τελευταίο αντίο» στον Πατρινό πιλότο, απόστρατο της Πολεμικής Αεροπορίας, Τάσο Σταματάκη, που έχασε τη ζωή του πέφτοντας με το μονοκινητήριο στη Φωκίδα.
Απέραντη ήταν η θλίψη για τη σύζυγό του και τα τρία του παιδιά που ακόμα και σήμερα αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο άνθρωπος τους χάθηκε τόσο αδόκητα.
Ο άτυχος άνδρας έχασε την ζωή του το περασμένο Σάββατο, όταν στο μονοκινητήριο στο οποίο επέβαινε μαζί με τον Δημοσθένη Σεραφειμίδη κατέπεσε στο Σκάλωμα Φωκίδας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τ. Σταματάκης – Δ. Σεραφειμίδης: Αυτά είναι τα δύο θύματα της πτώσης του μοιραίου αεροσκάφους στη Φωκίδα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία με δύο νεκρούς από πτώση μονοκινητήριου αεροπλάνου στην Φωκίδα (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Αρκετά καλή η συνάντηση Γουίτκοφ και Κούσνερ με τον Πούτιν, θα ήθελε να τερματίσει τον πόλεμο
- Άροσις: Διψήφια ανάπτυξη αλλά επιστροφή σε ζημιές για την επένδυση Ν. Καραμούζη στα όσπρια
- ΑΚΤΩΡ: Σε εξαγορές και επενδύσεις θα διατεθούν τα κεφάλαια από το ομόλογο έως 140 εκατ. ευρώ – Το πλάνο του ομίλου
- Πώς απαντάει ο Μητσοτάκης στον Τσίπρα – Το άτυπο ντιμπέιτ μεταξύ των δύο