• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Παρέλαση Ferrari στην Πάτρα στο «Patras Motor Show»

    • NewsRoom


    Δεκάδες αυτοκίνητα Ferrari βρίσκονται στην Πάτρα, στο πλαίσιο του 9ου «Patras Motor Show», που διοργανώνουν οι Φίλοι του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας, στο Μόλο της Αγίου Νικολάου, στο βόρειο λιμάνι.
    Tα αυτοκίνητα Ferrari έκαναν σήμερα το πρωί την εμφάνισή τους στην πλατεία Γεωργίου και αρκετοί Πατρινοί είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά το θέαμα, αφού πρώτη φορά στην Ελλάδα έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες Φεράρι. Έχουν φθάσει 35 Ferrari, από Ιταλία,  καθώς και μία από την Ελλάδα.

    Οι  ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων από Ιταλία είναι μέλη της μεγαλύτερης λέσχης ιδιοκτητών Ferrari της Ιταλίας, το οποίο ονομάζεται «Passione Rossa».Το Passione Rossa είναι το μεγαλύτερο Ferrari Club της Ιταλίας  και γιορτάζει τα 20 του χρόνια.  Με την επίσκεψη στην Ελλάδα και στην Πάτρα, ο σκοπός του κλαμπ είναι η διάδοση της φίρμας της Φεράρι λαμβάνοντας μέρος σε διάφορες εκδηλώσεις σε Ιταλία και σε Ευρώπη.

    Παράλληλα, οι επισκέπτες θα δουν ακόμη περισσότερα από 300 εκθέματα, ενώ έχουν προγραμματιστεί και μία σειρά από εκδηλώσεις.

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ