• AUTO

    Γιατί ανακαλούνται 1.925 αυτοκίνητα Mercedes-Benz και 524 Ferrari

    • NewsRoom


    Η αυτοκινητοβιομηχανία Beijing Benz Automotive Co. θα ανακαλέσει 1.925 οχήματα Mercedes-Benz από την 31η Μαΐου του 2019, μετά από προβλήματα που παρουσιάστηκαν στους αερόσακους.

    Πρόκειται για οχήματα C-class τύπου sedan και οχήματα σπορ GLC που έχουν παραχθεί μεταξύ της 27ης Ιανουαρίου και της 26ης Μαρτίου του 2018, σύμφωνα με την αρμόδια επιτροπή εποπτείας της αγοράς.

    Τα προβλήματα εντοπίζονται στους αερόσακους γονάτου του οδηγού, που είναι ενδεχόμενο να μην παρέχουν αποτελεσματική προστασία εξαιτίας ελαττώματος που εντοπίστηκε στην λειτουργία τους, με συνέπεια να υπάρχει αυξημένο ρίσκο τραυματισμού, σε περίπτωση ατυχήματος.

    Αλλά και η κατασκευάστρια βιομηχανία πολυτελών αυτοκινήτων Ferrari, εξάλλου, δήλωσε ότι θα ανακαλέσει 524 αυτοκίνητα από τις 22 Μαΐου στην κινεζική αγορά, μετά από κινδύνους που εντοπίστηκαν από την λειτουργία του συστήματος που έχουν στις πόρτες τους, σύμφωνα με την αρμόδια επιτροπή εποπτείας (SAIC).

    Στα οχήματα που θα ανακληθούν συμπεριλαμβάνονται 167 εισαγόμενα μοντέλα GTC4Lusso και GTC4Lusso T που παρήχθησαν μεταξύ 13 Ιουλίου 2016 και 6 Δεκεμβρίου 2018, σύμφωνα με την επιτροπή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣτΕ: Γιατί η ΑΑΔΕ διεκδικεί 85 εκατομμύρια ευρώ από την Mercedes

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ferrari και Peugeot αψηφούν τις εμπορικές ανησυχίες και κατακτούν την κορυφή

    MH ΧΑΣΕΤΕ: Moody’s: Κώδωνας κινδύνου για την παγκόσμια ανάπτυξη οι πιθανοί δασμοί των ΗΠΑ στην αυτοκινητοβιομηχανία



    ΣΧΟΛΙΑ