ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όλοι περιμένουν να δουν στο διαδίκτυο και την τηλεόραση το Μεγάλο Σάββατο τον ιερέα απο την Χίο που βγαίνει χοροπηδώντας και αρχίζει να πετάει τρέχοντας δάφνες στον κόσμο.
Ο ιερέας Χριστόφορος έχει γίνει πλέον γνωστός εντός και εκτός συνόρων- αρκεί να σημειωθεί ότι φέτος στον ναό ήταν και τηλεοπτικό συνεργείο από την Αυστραλία- , καθώς γιορτάζει με έναν ιδιαίτερο τρόπο το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης, την ώρα που οι πιστοί χτυπούν τα στασίδια πανηγυρίζοντας.
Πάντως, λίγο πριν από το πρώτο χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης, ο ιερέας δεν ξέχασε να προσευχηθεί για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ναύπακτος: Ατύχημα με τον Επιτάφιο-Αποκολλήθηκε ο τρούλος (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Mετά τον Λοβέρδο στόχος και ο Παπαθανάσης: Μπογιές στο πολιτικό του γραφείο στο Μαρούσι
- Από την Ελλάδα στις διεθνείς αγορές: Η νέα γενιά επιχειρήσεων του Allwyn Forward
- Ουκρανία: Σε εξέλιξη η επιχείρηση «Vivaldi» στο Ντονέτσκ, το Κίεβο ανακοίνωσε την ανάκτηση τριών χωριών
- Ντέιβ Ράμσντεν (BoE): Αύξηση των επιτοκίων αν συνεχιστούν οι «ανοδικές πιέσεις» στον πληθωρισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.