• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Ο αστείος Καμίνης θυμήθηκε τώρα να αποκαθηλώσει τους “αστέρες” του Βρυώνη από το Καλλιμάρμαρο!

    • NewsRoom


    Θυμηδία -για να το πούμε ελαφρά- προκαλεί η (γεμάτη πυγμή και αποφασιστικότητα) ενέργεια του δήμου Αθηναίων να κατεβάσει τις γιγαντοαφίσες που τόοοοσο καιρό “λέρωναν” το Καλλιμάρμαρο.

    Πρόκειται για τις αφίσες με τους τηλεοπτικούς αστέρες του καναλιού Epsilon του Φίλιππου Βρυώνη, οι οποίες κάλυπταν ολόκληρη την πρόσοψη του κτιρίου δίπλα ακριβώς από το Παναθηναϊκό Στάδιο, επί της Β. Κωνσταντίνου.  Οι γιγαντοαφίσες είχαν τοποθετηθεί -άγνωστο με ποιου την άδεια- εδώ και μήνες και σήμερα, λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση του σίριαλ της περιβόητης δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες, συνεργεία του δήμου έκαναν τη γνωστή φιγούρα για λογαριασμό των ιθυνόντων τους κατεβάζοντας τις … παράνομες αφίσες.

    kallimarmaro afises1kallimarmaro afises3

    Ο ίδιος ο δήμαρχος μάλιστα διαφήμισε τη … “χειρουργική” επέμβαση του δήμου με ανάρτησή του στο twitter! «Ο περιβάλλων χώρος του Καλλιμάρμαρου, παίρνει ξανά τη μορφή που του αρμόζει. Αφαίρεση παράνομης διαφήμισης», έγραψε περήφανος για την αποτελεσματικότητα των commando-υπηρεσιών του ο Γιώργος Καμίνης.

     

    Αλήθεια, πότε ακριβώς έγιναν παράνομες; Όταν τοποθετήθηκαν μπροστά ακριβώς στο Στάδιο σε μία ακόμη έκφανση της “απίστευτου κάλλους” αισθητικής του Νεοέλληνα,  ή μήπως όταν ο Βρυώνης και το κανάλι του έμειναν εκτός νυμφώνος στο διαγωνισμό για τις άδειες.

    Με ποια άδεια και από ποια υπηρεσία στέκονταν θεόρατες οι εν λόγω αφίσες καλύπτοντας ολόκληρο το κτίριο δίπλα στο Καλλιμάρμαρο; Κι αν είχαν ανέβει παράνομα γιατί δεν είχε επέμβει τόσο καιρό ο δήμος; Για τον διαφημιζόμενο στις αφίσες δεν υπάρχουν κυρώσεις; Όλοι μα όλοι οι υπεύθυνοι για τις τεράστιες γιγαντοαφίσες στο Στάδιο έχουν το ακαταλόγιστο;

    kallimarmaro afises4kallimarmaro afises5 Καλά λοιπόν είναι τα show αποκαθήλωσης “των παράνομων” αφισών από τον δήμαρχο, αλλά λίγη ντροπή -ή τουλάχιστον χαμηλοί τόνοι από πλευράς του δήμου για τέτοια θέματα- δεν βλάπτει!

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/o-tsipras-archise-pali-na-eknevrizi-tous-evropeous/71896

     



    ΣΧΟΛΙΑ