ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 17.30 το απόγευμα της Τετάρτης στα Χανιά και έγινε αισθητή σε πολλές περιοχές του νομού.
Αναλυτικά, ο σεισμός σημειώθηκε στις 17:32, ενώ το επίκεντρο του εντοπίστηκε 55 χλμ. δυτικά των Χανίων και έγινε πολύ αισθητός στα βορειοδυτικά του νομού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣτΕ: Οριστικά εκτός Μουφτείας Διδυμοτείχου ο Σερίφ Δαμαδόγλου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρήτη: Τροχαίο με ασθενοφόρο που μετέφερε δύο νεογνά – Στην Εντατική η αναισθησιολόγος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΑΑ: Βγαίνει στις αγορές με ομόλογο 500 εκατ. ευρώ
- Με ισχυρή άνοδο ξεκίνησαν τη συνεδρίαση οι ευρωαγορές – Κατέρριψε το ιστορικό του υψηλό ο Stoxx 600
- ΣΜΕ: Αύξηση παραγωγής και εξαγωγών για τον εξορυκτικό κλάδο το 2025
- Κάλας για συμφωνία ΗΠΑ–Ιράν: Ο πιθανός ρόλος της Ευρώπης και οι κυρώσεις κατά του Ιράν

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.