• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Κλειστή η Κηφισίας λόγω συγκέντρωσης στην πρεσβεία του Ισραήλ

    • NewsRoom


    Κλειστή είναι αυτήν την ώρα η Λεωφόρος Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, λόγω συγκέντρωσης που πραγματοποιούν εξωκοινοβουλευτικές οργανώσεις και συλλογικότητες, για να διαμαρτυρηθούν για τις δολοφονίες των Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας.

    Τη συγκέντρωση έχει καλέσει η Λαϊκή Αντίσταση – Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία, η οποία αναφέρει σε ανακοίνωση της πως «ο λαός μας πρέπει να καταδικάσει το νέο αυτό έγκλημα, με συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις, να εκφράσει ξανά την αλληλεγγύη και την υποστήριξή του στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό».

    Επίσης, και η Λαϊκή Ενότητα έχει καλέσει από την πλευρά της σε κινητοποίηση με προσυγκέντρωση στην αμερικανική πρεσβεία και έπειτα πορεία και συγκέντρωση στην πρεσβεία του Ισραήλ στις 18:30.

    «Αυτές τις μέρες γινόμαστε μάρτυρες μιας ακόμη πολύνεκρης επίθεσης της σιωνιστικής κυβέρνησης και του κράτους του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων. Πάνοπλοι στρατιώτες πυροβολούν και σκοτώνουν άοπλους Παλαιστίνιους που διεκδικούν το δικαίωμά τους να επιστρέψουν στη γη τους, την ώρα που το ισραηλινό κράτος πληθαίνει τους κατοχικούς εποικισμούς του και υποβάλλει τον παλαιστινιακό λαό της Γάζας ακόμα και στο μαρτύριο της δίψας» αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΛΑΕ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο γιος του Α. Σταματιάδη, Αχιλλέας προσεύχεται για τον πατέρα του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεχνική βλάβη «απειλεί» με καθυστερήσεις τις μισές πτήσεις πάνω από την Ευρώπη



    ΣΧΟΛΙΑ