ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την τελευταία της πνοή άφησε χθες η 56χρονη γυναίκα στο Ληξούρι Κεφαλονιάς, η οποία στις 16 Φεβρουαρίου είχε δεχθεί πυροβολισμό με κυνηγετική καραμπίνα από τον ίδιο της τον γιο πάνω σε μία λογομαχία.
Ο 25χρονος έχει ήδη προφυλακιστεί σε σωφρονιστικό κατάστημα, και η κατηγορία πλέον αναμένεται να μετατραπεί σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Ο αδελφός του νεαρού είχε υποστηρίξει ότι ο τραυματισμός της μητέρας τους έγινε κατά λάθος.
Ωστόσο, από το περιβάλλον της οικογένειας έκαναν λόγο για σοβαρές προσωπικές διαφορές μεταξύ της 56χρονης και του 25χρονου γιου της, τον οποίο χαρακτήριζαν ως ευαίσθητο παιδί που αντιμετώπιζε κάποια ζητήματα συμπεριφοράς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πετρούπολη: Στην Ασφάλεια ο φερόμενος ύποπτος μεταφορέας του μωρού (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που αποσπούσε χρήματα μέσω διαδικτύου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εξαρθρώθηκε ακροδεξιά εξτρεμιστική ομάδα από την Αντιτρομοκρατική
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παρουσιάζεται τη Δευτέρα το νέο VisitGreece.gr από το Υπουργείο Τουρισμού
- Αλόννησος: Απομακρύνθηκε από την Ψαθούρα το ακυβέρνητο δεξαμενόπλοιο – Ρυμουλκείται σε λιμάνι της Τουρκίας
- Αίγινα: Απαγορευτικό απόπλου σε ιπτάμενο δελφίνι μετά από βλάβη – Ταλαιπωρία για 79 επιβάτες
- Αντίστροφη μέτρηση για την απογραφή των ανελκυστήρων – 10 ερωταπαντησεις πριν λήξει η προθεσμία στις 30 Ιουνίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.