ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο άφησε μια γυναίκα 33 ετών στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κήπων στο ύψος περίπου του Λουτρού.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες το αυτοκίνητο της γυναίκας προσέκρουσε -για άγνωστο λόγο- στο πίσω μέρος νταλίκας που είχε σταθμεύσει στη λωρίδα επιβράδυνσης λόγω βλάβης με αποτέλεσμα η οδηγός να εγκλωβιστεί και να χάσει τη ζωή της.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στήθηκε μία μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού της σορού της άτυχης γυναίκας από το όχημα, το οποίο είχε «σφηνώσει» κατά το ήμισυ κάτω από τη νταλίκα. Η επιχείρηση οργανώθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και διήρκησε αρκετή ώρα, ενώ εν τέλει τη σορό παρέλαβε το ΕΚΑΒ και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τροχαίο-σοκ στην Εγναντία Οδό με έναν νεκρό (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ηρακλής: Η άνοδος με υπογραφή Μονεμβασιώτη και η επιστροφή ενός ιστορικού συλλόγου
- Οι 6 αλλαγές στα μικρά νησιά μετά τη δωρεά του Στ. Χατζηιωάννου
- Πόσες πιθανότητες υπάρχουν για πρόωρες εκλογές, ο Παπασταύρου και ο Σαμαράς, οι Πάτριοτ και οι Τούρκοι και το dress code της Βουλής
- Ο Επαμεινώνδας Εμπειρίκος έσπασε τα ρεκόρ όλων των εποχών με το deal των 16 εκατ. δολαρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.