ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο άφησε μια γυναίκα 33 ετών στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κήπων στο ύψος περίπου του Λουτρού.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες το αυτοκίνητο της γυναίκας προσέκρουσε -για άγνωστο λόγο- στο πίσω μέρος νταλίκας που είχε σταθμεύσει στη λωρίδα επιβράδυνσης λόγω βλάβης με αποτέλεσμα η οδηγός να εγκλωβιστεί και να χάσει τη ζωή της.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στήθηκε μία μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού της σορού της άτυχης γυναίκας από το όχημα, το οποίο είχε «σφηνώσει» κατά το ήμισυ κάτω από τη νταλίκα. Η επιχείρηση οργανώθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και διήρκησε αρκετή ώρα, ενώ εν τέλει τη σορό παρέλαβε το ΕΚΑΒ και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τροχαίο-σοκ στην Εγναντία Οδό με έναν νεκρό (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ακυβέρνητο φορτηγό πλοίο λόγω μηχανικής βλάβης στην Εύβοια – Πνέουν άνεμοι 5 μποφόρ
- Aegean Baltic Bank: Kατάσχεσε πλοίο ελληνικής διαχείρισης, μετά από 10ετή διαμάχη
- Χάρης Δούκας: «Φοβάται» για μπλακ άουτ το καλοκαίρι
- Football Party για τα playoffs της Super League με super δώρα και εκπλήξεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ
