• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Φρικιαστικό έγκλημα: Κανίβαλοι βίασαν και έφαγαν γυναίκα μπροστά στον άντρα της

    • NewsRoom


    Την απόλυτη φρίκη γνώρισαν ένας άντρας και η σύζυγός του, λίγο πριν υποκύψει στα βαριά της τραύματα, στην περιοχή Camaçari της Βραζιλίας, όταν μια συμμορία ανήλικων κανίβαλων, εισέβαλε από την πίσω πόρτα της αυλής σπίτι τους. Οι δύο Βραζιλιάνοι έφαγαν μέρος της γυναίκας ενώ ήταν ζωντανή, αφού την είχαν βιάσει κατ’ επανάληψη μπροστά στα μάτια του ανήμπορου να αντιδράσει συζύγου της!

    Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος από τη συμμορία που είχε και ανήλικους – Έλειπαν εσωτερικά όργανα, μεταξύ των οποίων οι σάλπιγγες και οι ωοθήκες της 44χρονης Κριστίνα Αμαράλ.

    Οι δράστες φέρονται να είχαν φάει εσωτερικά όργανα από το κορμί της γυναίκας, μεταξύ των οποίων τις σάλπιγγες και τις ωοθήκες από τα γεννητικά της όργανα. Ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι η γυναίκα είχε βιαστεί και ότι οι κανίβαλοι την έφαγαν ενώ ήταν ζωντανή.
    Πάντως, η αστυνομία δραστηριοποιήθηκε όταν οι γείτονες αναζήτησαν το ζευγάρι, καθώς είχαν εξαφανιστεί για μέρες.

     

    Η ιστορία ήρθε στο φώς, μετά από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα και καταγγελία στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Η πρώτη κίνηση της αστυνομίας, ήταν να προχωρήσει στη σύλληψη του 29χρονου Ντανιέλ Σάντος Νέβες, του 25χρονου Κάρλος Αλμπέρτο Νέρες και τριών εφήβων, ηλικίας 13, 14 και 16 ετών

                         

                                         Οι κακοποιοί του άτυχου ζευγαριού

     

    Οι πέντε συλληφθέντες ήταν μία τοπική συμμορία, η οποία εισέβαλε στο σπίτι, ζητώντας από το ζευγάρι Αμαράλ το ποσό των 70.000 Ρέις, ή περίπου 20.000 ευρώ.Ενώ, η πληροφορία για τα χρήματα προήλθε από τη γιαγιά ενός εκ των δραστών, η οποία εργαζόταν στο σπίτι ως καθαρίστρια. 

    Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 44χρονη Κριστίνα υπέφερε πολύ πριν πεθάνει, ενώ ο σύζυγος αναγκάστηκε να παρακολουθήσει τον ομαδικό βιασμό της από τα πέντε μέλη της συμμορίας, πριν οι δύο ενήλικες κανιβαλίσουν στο σώμα της.

    Τα θύματα εικάζεται πως έχασαν τη ζωή τους στις 5 Ιανουαρίου, ενώ οι δράστες τους κρατούσαν ομήρους για τουλάχιστον ένα 24ωρο.

     

                        Τα μέλη της συμμορίας μετά την σύλληψη τους

     

                    Ο τάφος στον οποίο βρέθηκαν τα άψυχα σώματα των θυμάτων

     



    ΣΧΟΛΙΑ