• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Για 170 ευρώ σκότωσαν τον 19χρονο στο Μαρούσι

    • NewsRoom
    Πεντέλη: Άνδρας έχει ανεβεί σε ταράτσα και απειλεί ότι θα κάνει κακό σε κόσμο


    Τέλος στο θρίλερ της δολοφονίας του 19χρονου Θωμά, τον περασμένο Μάρτιο στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι, δόθηκε μετά την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία προσδιόρισε ως δράστες τρεις Αλβανούς ηλικίας 23, 24 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης ενώ παράλληλα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία για την έκδοση διεθνών ενταλμάτων.

    Η ανθρωποκτονία συνέβη τα ξημερώματα της 18ης Μαρτίου 2018, στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι, όπου οι δράστες επιτέθηκαν στο θύμα και στους τρεις φίλους του, που βρίσκονταν μαζί του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχε τηλεφωνικός διαπληκτισμός μεταξύ ενός εκ των τριών δραστών και του θύματος πριν από τη μοιραία συνάντηση. Ο 19χρονος φέρεται να είχε «παραγγείλει» στους τρεις Αλβανούς ποσότητα χασίς δίνοντας στον 23χρονο Αλβανό 170 ευρώ, ωστόσο ο τελευταίος δεν του την έδωσε ποτέ. Αποτέλεσμα ήταν ο 19χρονος να έρθει σε κόντρα με τον Αλβανό και ο τελευταίος να τον μαχαιρώσει θανάσιμα.

    Όπως διακριβώθηκε, ο 23χρονος δράστης τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 19χρονο, στο θώρακα, ενώ με το ίδιο μαχαίρι αποπειράθηκε να τραυματίσει δύο από τους παρευρισκόμενους φίλους του θύματος. Επιπλέον, ο 33χρονος δράστης, επιχείρησε, ομοίως με μαχαίρι, να τραυματίσει τον τρίτο από τους παρευρισκόμενους φίλους του θύματος.

    Οι τρεις δράστες, οι οποίοι αναζητούνται πλέον από τις αστυνομικές Αρχές, έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν για ληστείες, κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κ.λπ. αδικήματα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στο μικροσκόπιο εμπειρογνωμόνων το «μαύρο κουτί» του μοιραίου Μιράζ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στο χώρο του ποδοσφαίρου – Έφυγε ο Ανρί Μισέλ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αθώος για τις κρατικές επιχορηγήσεις σε ΜΚΟ ο Άλεξ Ρόντος



    ΣΧΟΛΙΑ