• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Έκλεισε από χείμαρρο η εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου


    Σοβαρά προβλήματα που έφτασαν μέχρι του σημείου να κλείσει η νέα εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση, καθώς δημιουργήθηκε χείμαρρος που πλημμύρισε με νερά, λάσπες και φερτά υλικά το οδόστρωμα στο 29,5 χιλιόμετρο προς Κόρινθο. Από τις 16:00 το μεσημέρι της Τετάρτης έχουν κλείσει και τα τρία ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού προς Κόρινθο και Πάτρα, ενώ αυτή την ώρα έχουν κλείσει και τα διόδια της Ελευσίνας, για τους κατευθυνόμενους προς Κόρινθο.

    Άνδρες της Πυροσβεστικής και εργαζόμενοι στην Ολυμπία Οδό προσπαθούν να ανοίξουν την εθνική οδό.

    Στην Αττική Οδό επίσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία στις εξόδους προς Μάνδρα και Μαγούλα, ενώ στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών- Θηβών η κυκλοφορία έχει διακοπεί από τον κόμβο της Μάνδρας και μετά.

    Σαν αποτέλεσμα όλων των παραπάνω εκατονάδες οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι, ή κινούνται με σχεδόν μηδενικές ταχύτητες κάτι που επηρεάζει την κλυκλοφορία και στους υπόλοιπους δρόμους των όμορων δήμων, αφού όλοι προσπαθούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να βρουν μια οδό διαφυγής.

    Συνεργεία της Πυροσβεστικής, μαζί με οχήματα και υπαλλήλους της εταιρείας που διαχειρίζεται την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου-Πατρών εκτρέπουν τα αυτοκίνητα που κινούνται προς Κόρινθο πίσω στην Αθήνα, στο ύψος των διοδίων της Ελευσίνας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξανά στο έλεος της βροχής η Μάνδρα (pics&video)



    ΣΧΟΛΙΑ