ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ με σκοπό την εκτέλεση τεχνικών εργασιών.
Ειδικότερα, από αύριο Πέμπτη 15 Ιανουαρίου στις 07:00 έως και την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2026 στις 20:00, για την ανάγκη εκτέλεσης εργασιών στον Μετωπικό Σταθμό Διοδίων Αφιδνών (32,355ο χλμ.), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, θα παραμείνουν αποκλεισμένες 5 (πέντε) λωρίδες εξυπηρέτησης. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις υπόλοιπες διαθέσιμες λωρίδες.
Σημειώνεται ότι, οι εργασίες θα υλοποιούνται Δευτέρα με Παρασκευή από τις 07:00 έως και τις 20:00 και Σάββατο από τις 07:00 έως και τις 17:00.
Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.
Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
Διαβάστε επίσης:
Αγρότες: Σύσκεψη στον Παλαμά της Καρδίτσας – Αποφασίζονται οι επόμενες κινήσεις στα μπλόκα
Ταξί: Σε εξέλιξη η πορεία προς το υπουργείο Μεταφορών
Θλίψη στην ΕΡΤ: Πέθανε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Μητσιώνης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανδρέας Σιάμισιης: Η Ευρώπη να αντιμετωπίσει το συντομότερο τα ζητήματα ενεργειακής ασφάλειας – Αυξάνουμε το αποτύπωμα του αγωγού VARDAX
- Χρίστος Δήμας: Η Ελλάδα στρατηγικός κόμβος στα νέα ευρωπαϊκά δίκτυα συνδεσιμότητας
- Ολοκληρώθηκε το Κτηματολόγιο σε Βοιωτία, Φωκίδα και Χαλκιδική
- Τα νομίσματα των αναδυόμενων αγορών οδεύουν προς το μεγαλύτερο ανοδικό σερί από το 2007
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.