• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Έκπληξη στο Παγκράτι! Και ξαφνικά ο Manu Chao τραγουδά ζωντανά στην πλατεία Βαρνάβα (videos)

    • NewsRoom


    Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε τους κατοίκους Παγκρατίου, καθώς η ταυτότητα του απλού μουσικού του δρόμου αποδείχτηκε πως ανήκε στον γνωστό τραγουδιστή Manu Chao.

    Μικροί και μεγάλοι περαστικοί που βρέθηκαν στην πλατεία Βαρνάβα, είχαν την τύχη να ακούσουν τον διάσημο Γάλλο τραγουδιστή σε μια αρκετά μυστική συναυλία του!

    Ο Manu Chao κάθισε χαλαρά σε ένα πεζούλι, πήρε το γιουκαλίλι του και άρχισε να παίζει και να τραγουδά. Αμέσως γύρω του μαζεύτηκαν παιδιά και άρχισαν να χορεύουν, χωρίς ωστόσο να έχουν καταλάβει εξαρχής την αληθινή του ταυτότητα.

    Δείτε παρακάτω τα απολαυστικά video:

     

     

    Εκτός από την ομολογουμένη αγάπη που έχει ο ίδιος για την πατρίδα μας, τον Manu Chao τον συνδέει και κάτι άλλο με την χώρα μας…

    Η έντονη σχέση που ζει ο διάσημος τραγουδιστής και η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός Κλέλια Ρενέση είναι γεγονός, καθώς το ζευγάρι δεν χάνει ευκαιρία να δείξει τον έρωτα του σε όλες τις κοινές τους εμφανίσεις.

    renesi- manu Chao

    manu chao klelia renesi

    Ο Γάλλος τραγουδιστής και η ηθοποιός απόλαυσαν, μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι τις πρώτες τους κοινές διακοπές στη Ζάκυνθο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

    Manu Klelia renesi

    Τα καυτά φιλιά του ζευγαριού αποδεικνύουν πως η σχέση αυτή είναι … εξαιρετικά θυελλώδης!

    manu chao klelia renesi

    manu chao renesi

    manu renesi

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/afthono-gelio-sto-twitter-gia-tin-episkepsi-tsipra-ke-beach-boys-stin-kina/58201

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ