• LIFE&STYLE

    Κλέλια Ρένεση: Το συγκινητικό μήνυμα για τη γέννηση της κόρης της

    • NewsRoom
    κλελια ρενεση

    Κλέλια Ρένεση


    Μόλις πριν από λίγες ημέρες, η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον τραγουδιστή Μάνου Τσάο και, όπως δείχνει, πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

    Το μωρό της είναι κοριτσάκι και η ίδια μοιάζει τρισευτυχισμένη που την κρατά πλέον στην αγκαλιά της. Λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της, ήρθε και η πρώτη ανάρτηση της ηθοποιού, που ανακοίνωνε στους ακολούθους της το ευτυχές γεγονός, θέλοντας παράλληλα να ευχαριστήσει όλους όσοι στάθηκαν στο πλάι της καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

    Το μήνυμα που συνόδευε την ανάρτησή της για την κόρη της ήταν ιδιαίτερα τρυφερό και συγκινητικό, ενώ μαρτυρά την ευτυχία της ηθοποιού γι’ αυτό που της συμβαίνει. Συγκεκριμένα, η Κλέλια Ρένεση ανέβασε ένα βίντεο που φαίνονται δύο μπαλόνια, που γράφουν «Καλωσόρισες!» με φόντο ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα.

    Στο κείμενο που αναρτήθηκε, η ηθοποιός έγραψε:

    «Το Σάββατο, 18/5 υποδέχθηκα στην αγκαλιά μου την κόρη μου και δασκάλα μου, Κοραλία και από τότε η καρδιά μου βγήκε έξω απ’ το σώμα μου κ με κοιτάει λαίμαργα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές και τα χαμόγελα. Όλους τους φίλους που στάθηκαν πλάι μου , τους συγγενείς , την γιατρό μου και τους συνεργάτες μου, που με βοήθησαν σ’ αυτό το ταξίδι. Είμαστε και οι δυο πολύ τυχερές που σας έχουμε φύλακες του ονείρου. Η Κοραλία κατέφθασε από τα κρυστάλλινα νερά της Ζακύνθου , της Γαύδου κ τις βουνοκορφές της Κρήτης και έχει στο μάτι γατίσιο νάζι, που δεν σηκώνει αμφιβολία… υπάρχουν νεράιδες. Τα φιλιά μας σε όλους σας. Να ‘στε πάντα καλά, με ανοιχτά πανιά!».

    Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση για τον ερχομό της κόρης της με τον Μάνου Τσάο:

    View this post on Instagram

    Το Σαββατο 18/5 υποδέχθηκα στην αγκαλια μου την κορη μου κ δασκαλα μου Κοραλία κ απο τοτε η καρδια μου βγηκε εξω απ το σωμα μου κ με κοιταει λαιμαργα. Θελω να σας ευχαριστησω ολους για τις ευχες κ τα χαμογελα. Ολους τους φιλους που σταθηκαν πλαι μου , τους συγγενεις , την γιατρο μου κ τους συνεργατες μου που με βοηθησαν σ αυτο το ταξιδι. Ειμαστε κ οι δυο πολυ τυχερες που σας εχουμε φυλακες του ονειρου. Η Κοραλια κατέφθασε απο τα κρυσταλλινα νερα της Ζακυνθου , της Γαυδου κ τις βουνοκορφες της Κρητης κ εχει στο ματι γατισιο ναζι που δεν σηκωνει αμφιβολια… υπαρχουν νεραιδες.🙃😉 τα φιλια μας σε ολους σας. Να στε παντα καλα με ανοιχτα πανια. 🌊💥🌊

    A post shared by Klelia Renesi (@klelia_renesi) on



    ΣΧΟΛΙΑ