• LIFE&STYLE

    Κλέλια Ρένεση: Τι απάντησε για την ανάρτηση σχετικά με τον Manu Chao και το μωρό

    • NewsRoom

    Κλέλια Ρένεση


    Για την πολυαναμενόμενη επιστοφή της δημοφιλούς σειράς «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», αλλά και την προσωπική της ζωή μίλησε η Κλέλια Ρένεση, σε πρόσφατη συνέντευξη.

    Η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας για την εγκυμοσύνη της Καίτης στη σειρά, αλλά και τη δική της δήλωσε στο Page 2 της Νέας Σελίδας:

    «Η Καίτη είναι ένα υπέροχο πλάσμα γεμάτο με αγάπη και μπρίο με ό,τι καταπιάνεται. Εννοείται πως και την εγκυμοσύνη της την αντιμετώπισε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Η συγγραφική ομάδα της ‘Μουρμούρας’ καλέστηκε να κάνει αυτόν τον διόλου εύκολο ελιγμό στο σενάριο, ώστε να εξυπηρετηθούν τα προσωπικά μου γεγονότα, και το έκαναν με μεγάλη προθυμία και επιτυχία, τολμώ να πω.

    Απ’ τη δική μου οπτική γωνία τους αξίζουν συγχαρητήρια. Καθώς και σε όλη την ομάδα της σειράς, που στάθηκε σαν φύλακας στον εννιάμηνο δρόμο που περπάτησα για να φέρω σε πέρας την ‘αποστολή’ μου».

    Όσο για τα κιλά της εγκυμοσύνης, η Κλέλια Ρένεση ανέφερε:

    «Η Καίτη είναι άνθρωπος ενστικτώδης και δεν πνίγεται σε μια κουταλιά νερό. Εχει κάνει ένα παιδί ανύπαντρη σε μια κοινωνία κλειστή. Θα μπορούσες να πεις ότι δεν την πολυνοιάζει.

    Τι λέει ο κόσμος γι’ αυτήν. Τη νοιάζει να αγαπάει και να αγαπιέται. Κοιτά την ουσία, γι’ αυτό και δεν την νοιάζουν τα κιλά. Σε αυτό της μοιάζω πολύ. Αν και κάθε ρόλος είναι δάσκαλος για εμένα, σ’ αυτό κοιτιόμασταν στα ‘ίσα’».

    Πριν από μερικούς μήνες, η ταλαντούχα ηθοποιός καλωσόρισε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Δημοσιεύματα έκαναν λόγο πως πρόκειται για τον καρπό του έρωτά της με τον τραγουδίστη Manu Chao, ωστόσο μετά από αρκετό καιρό, η Κλέλια Ρένεση διέψευσε τις φήμες με μία εκτενής ανάρτηση στο Facebook.

    μουρμουρα
    Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο ρόλο του Ηλία και η Κλέλια Ρένεση στο ρόλο της Καίτης στη σειρά του Alpha «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα»

    «Το έκανα γιατί εκεί έχω ένα βήμα να επικοινωνήσω κάποιες σκέψεις μου, με κάποιον έλεγχο. Δεν μιλάω ποτέ για τις προσωπικές μου ιστορίες, συναντήσεις, όνειρα, κατακτήσεις. Σπάνια. Και αυτό φροντίζω να το κάνω μόνο αν το κρίνω απαραίτητο και σε ένα μέσο που ο άλλος δεν αγοράζει με αντίτιμο χρημάτων ή έναντι διαφημίσεων.

    Γιατί η προσωπική ζωή του κάθε καλλιτέχνη δεν είναι προς πώληση και αυτό είναι βαθιά μου πεποίθηση.

    Έτσι, λοιπόν, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας τρόπος να εκφράσω αυτό που θέλω χωρίς μεσάζοντες που εκμεταλλεύονται καταστάσεις για να ‘πουλήσουν’ έναντι χρημάτων ή δημοτικότητάς τους. Ας μάθουμε, λοιπόν, να μην χτίζουμε στις πλάτες των άλλων.

    Ο καθένας ας πάρει στους ώμους του τη σκιά του κι ας περπατήσει. Πιστεύω πως αυτός είναι ένας έντιμος τρόπος για να πορεύεσαι».

    Η Κλέλια Ρένεση ανέφερε, επίσης, για το μωρό και τη δουλειά της:

    «Το παιδί είναι μαζί μου παντού και πάντα, γιατί δεν διατίθεμαι να χάσω ούτε μία ώρα ‘μάθημα’ απ’ αυτήν. Είμαι ‘φυτό΄ που λένε».



    ΣΧΟΛΙΑ