ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πώς γίνεται η πώληση κατασχεμένου ακινήτου χωρίς πλειστηριασμό – Η πρώτη δικαστική απόφαση που εφαρμόζει την πολύπαθη διάταξη από το 2015
Σάλος προκλήθηκε με την καταγγελία του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων ότι στα 10.119 ακίνητα που δόθηκαν προς αξιοποίηση από το Υπερταμείο ιδιωτικοποιήσεων, εντάσσονται και αρχαιολογικά μνημεία και μουσεία.
Το γεγονός αυτό σχολιάζει με τον ιδιαίτερο και καυστικό του τρόπο ο Αρκάς, σε ένα νέο και άκρως αιχμηρό σκίτσο, με μία δόση μαύρου χιούμορ, που αναρτήθηκε στη σελίδα του στο Facebook.
Στο σκίτσο απεικονίζονται δύο «στελέχη» τα οποία με αφορμή την καταγγελία αυτή αναφέρονται στον Παρθενώνα. «…Κι αν πάρουμε πίσω τα μάρμαρα, φαντάσου πού θα πάει η τιμή του Παρθενώνα» σχολιάζει ο ένας εξ αυτών.
Δείτε το σκίτσο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη καταγγελία αρχαιολόγων: Μέχρι και μουσεία εκχώρησαν στο Υπερταμείο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θύελλα αντιδράσεων για τη μεταβίβαση μνημείων στο Υπερταμείο – ΝΔ: «Ντροπή για τη χώρα»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Υπ. Πολιτισμού: Καμία μεταβίβαση ακίνητης περιουσίας του υπουργείου στο Υπερταμείο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΙΣΑ: Δεν υπήρχε καμία καταγγελία για το ιατρείο στο Κολωνάκι μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου
- Αλίς Βάιντελ (AfD): Ο Φρίντριχ Μερτς πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της ήττας του CDU
- Κασκάρι (FED Μινεάπολις): Ο πληθωρισμός έχει εξαπλωθεί σε όλους τους τομείς της αμερικανικής οικονομίας
- Το Λονδίνο συγχαίρει την Κοπεγχάγη για τη συμφωνία για τη Γροιλανδία

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.