• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Από τα τεστ στους ποδοσφαιριστές των ομάδων Ελλάδας, Μολδαβίας, Κοσόβου εξαρτάται ο επόμενος αγώνας

    • NewsRoom


    Νέο κρούσμα κορωνοϊού στους ποδοσφαιρικούς ομίλους (μετά από αυτό του Κώστα Τσιμίκα) , αυτήν την φορά είναι στη Μολδαβία και τον σκόρερ του 1-1 με το Κόσοβο, Ιόν Νικολαέσκου .

    Ο Κώστας Τσιμίκας, υπενθυμίζεται ότι δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Σλοβενία, αφού ανέβασε πυρετό και έμεινε εκτός αποστολής, με την επιστροφή της ομάδας υποβλήθηκε σε τεστ και αποδείχθηκε ότι έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

    Ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ αμέσως τέθηκε σε καραντίνα, ωστόσο η αγωνία παραμένει καθώς όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής υποβλήθηκαν σε τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλα κρούσματα με τα αποτελέσματα να αναμένονται σήμερα πριν την αναχώρηση της αποστολής στο Κόσοβο.

    Η ανησυχία είναι έντονη πλέον και στις δύο Εθνικές που αγωνίστηκαν και ήδη ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Κοσόβου τόνισε πως είναι σε επαφή με την UEFA για το ματς Κόσοβο – Ελλάδα και θα σεβαστεί κάθε απόφασή της.Εκτός αυτού οι παίκτες του Κοσόβου, που ήρθαν σε σωματική επαφή με τους Μολδαβούς και τον σκόρερ τους λόγω του αγώνα θα υποβληθούν σε τεστ.

    Ο Κανονισμός  αναφέρει πως εάν υπάρχουν 13 υγιείς παίκτες (εκ των οποίων ένας τερματοφύλακας) το ματς γίνεται.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ