• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Αναβλήθηκε η δίκη του 19χρονου μοντέλου που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ-Τι λέει ο Κεχαγιόγλου

    • NewsRoom


    Την αναβολή της ακρόασης από τον εισαγγελέα, της 19χρονης Ειρήνης Μελισσαροπούλου που κρατείται σε φυλακή του Χονγκ Κονγκ καθώς είχε στην κατοχή της μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, γνωστοποίησε ο νομικός της εκπρόσωπος, Σάκης Κεχαγιόγλου. Σύμφωνα με τον κ. Κεχαγιόγλου, η αναβολή ζητήθηκε από την εισαγγελία λόγω του περιορισμένου χρόνου συγκέντρωσης του αποδεικτικού υλικού.

    Αναλυτικά η δήλωσή του:

    «Κατά την προσφάτως προγραμματισμένη ακρόαση της προσωρινά κρατουμένης στις Φυλακές του Χονγκ Κονγκ Ειρήνης Μελισσαροπούλου, η Εισαγγελία ζήτησε την αναβολή της συζητήσεως λόγω του περιορισμένου χρόνου συγκεντρώσεως του αποδεικτικού υλικού. Το αίτημα έγινε δεκτό και ορίστηκε ως νέα ημερομηνία η Δευτέρα 19/3/18.

    Σχετικά δε με τις χθεσινές τηλεοπτικές εμφανίσεις και δηλώσεις του Ρουμανικής καταγωγής πολίτη που συνταξίδεψε με την Ειρήνη, τόσο οι γονείς της όσο και η ίδια δεν επιθυμούν να προβούν σε οποιαδήποτε δήλωση ή σχόλιο, σεβόμενοι την διαδικασία που διεξάγεται ενώπιον των Δικαστικών και Προανακριτικών Αρχών στην πόλη του Χονγκ Κονγκ και στην Ελλάδα, κατόπιν της αναφοράς που υπέβαλαν οι γονείς της προς τον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του 19χρονου μοντέλου με την κοκαΐνη – Τι λέει ο δικηγόρος Σ. Κεχαγιόγλου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χονγκ Κονγκ ή Ελλάδα; «Γρίφος» για τους εισαγγελείς το πού θα δικαστεί το 19χρονο μοντέλο



    ΣΧΟΛΙΑ