• sports

    UEFA: Ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν υπάρχει κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη σε έλεγχο ντόπινγκ

    • NewsRoom
    UEFA


    Η UEFA ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα «θετικό» δείγμα Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος συμμετείχε στην αποστολή της Εθνικής ομάδας στην Τιφλίδα για τον αγώνα των play off για το Euro 2024 με τη Γεωργία, βάζοντας τέλος στις διάφορες φήμες που κυκλοφόρησαν νωρίτερα.

    Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία επικοινώνησε με την ΕΠΟ και ενημέρωσε τα στελέχη της τελευταίας ότι δεν υπάρχει κανένα θετικό δείγμα στους ελέγχους που έγιναν στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας.

    Πλέον το θέμα θεωρείται λήξαν.

    Είχε προηγηθεί επίσημη ανακοίνωση της ελληνικής ομοσπονδίας, η οποία ανέφερε: «Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εύρεση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, γνωστοποιείται ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έχει λάβει καμία σχετική ενημέρωση.».

    Ανάλογη θέση είχε πάρει και ο ΕΟΚΑΝ αλλά και ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμης Ντόπινγκ, οι οποίοι ανέφεραν πως δεν είχαν λάβει την οποιαδήποτε ενημέρωση.

    Προχωρά σε μηνύσεις ο Φώτης Ιωαννίδης

    Την ίδια ώρα, ο Φώτης Ιωαννίδης τοποθετήθηκε μέσω story στο Instagram, γνωστοποιώντας πως θα ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης απέναντι σε όσους τον συνέδεσαν με τα “ψευδή σενάρια”.

    Νωρίτερα, διάφορα δημοσιεύματα είχαν υποστηρίξει ψευδώς πως ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδος και του Παναθηναϊκού ήταν αυτός που είχε πιαστεί «ντοπαρισμένος», αν και από την ενημέρωση από τον ΕΟΚΑΝ είχε ξεκαθαριστεί πως και τα δύο δείγματα που είχε δώσει ήταν «αρνητικά».

    «Σχετικά με κάποια ανυπόστατα και ψευδή σενάρια που κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, λυπάμαι πολύ αλλά θα πρέπει να στραφώ στη δικαιοσύνη εναντίον όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου», αναφέρει ο 24χρονος επιθετικός σε ανάρτησή του στα social media.

    Διαβάστε επίσης

    Τεχνική Ολυμπιακή: Μέχρι το τέλος του μήνα η έκθεση της KPMG για το τελικό τίμημα του Πόρτο Καρράς

    Microsoft: Ρωσικές διαδικτυακές εκστρατείες έχουν στόχο να επηρεάσουν το αποτέλεσμα των εκλογών στις ΗΠΑ

    Κίνα: Το Πεκίνο υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ ακολουθούν τις “μη εμπορικές πρακτικές” για τις οποίες κατηγορούν την Κίνα



    ΣΧΟΛΙΑ