• sports

    Το ξέσπασμα του Μακέντα με οδηγό τον πρώτο γύρο

    • NewsRoom
    μακεντα

    Φεντερίκο Μακέντα


    Ο Φεντερίκο Μακέντα είναι ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού στη Super League με 6 γκολ. Έχει σκοράρει σε 5 παιχνίδια και σε 1, με τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ, πέτυχε 2 γκολ. Άνοιξε το σκορ, πέτυχε και το δεύτερο τέρμα και οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην πιο άνετη νίκη του στο πρωτάθλημα με 5-1.

    Σήμερα, στις 19:00, θα διεξαχθεί το παιχνίδι του δεύτερου γύρου στη Ριζούπολη. Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να βρει δίχτυα μετά από 4 παιχνίδια. Ο Απόλλων είναι ουραγός στη βαθμολογία και δεν έχει ελπίδες για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

    Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στο ειδικό στοίχημα για να πετύχει το πρώτο γκολ ο Φεντερίκο Μακέντα στο σημερινό αγώνα Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός.

    Ο Ιταλός επιθετικός έχει ανοίξει το σκορ σε 3 παιχνίδια του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα. Εκτός από το ματς με τον Απόλλωνα πέτυχε το πρώτο γκολ και στους αγώνες στο ΟΑΚΑ με τον Ατρόμητο (1-0) και τη Λάρισα (1-1).

    Συμπλήρωσε 2 μήνες χωρίς να σκοράρει, από τις 27 Ιανουαρίου και το ματς με τη Λάρισα και θέλει να ξεσπάσει κόντρα στον Απόλλωνα με οδηγό το ματς του πρώτου γύρου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαφία φυλακών: Για σκευωρία σε βάρος του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου κάνουν λόγο οι συνεργάτες του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια παρουσιάστρια αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της για να ευαισθητοποιήσει (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γνωστό ταξιδιωτικό γραφείο εξαπάτησε τουλάχιστον 15 σχολεία-Καπνός τα λεφτά των μαθητών για εκδρομές



    ΣΧΟΛΙΑ