• sports

    Super Bowl: Το φαντασμαγορικό Halftime Show με πρωταγωνιστή την old school χιπ χοπ σκηνή

    • NewsRoom
    Οι σημαντικότεροι καλλιτέχνες της χιπ χοπ σκηνής στο Super Bowl Halftime Show 2022

    Οι σημαντικότεροι καλλιτέχνες της χιπ χοπ σκηνής στο Super Bowl Halftime Show 2022


    Μια μέρα γιορτής ήταν η Κυριακή για τους Αμερικανούς και τους φίλους του αμερικανικού ποδοσφαίρου, καθώς διεξάχθηκε το Super Bowl LVI, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς.

    Νικητές αναδείχθηκαν οι Λος Άντζελες Ραμς, οι οποίοι επικράτησαν στην έδρα τους, το SoFi Stadium, στο Λος Άντζελες απέναντι στους Σινσινάτι Μπένγκαλς, με σκορ 23-20.

    Βέβαια, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα και στο διάσημο Halftime Show και τους καλλιτέχνες που βρέθηκαν στη σκηνή του σταδίου για να διασκεδάσουν τους θεατές στο ημίχρονο του αγώνα.

    Φέτος το σόου ανέλαβαν οι πρωταγωνιστές της old school χιπ χοπ σκηνής, Eminem, Dr. Dre, Mary J. Blige, Snoop Dogg και Kendrick Lamar, ενώ εμφάνιση-έκπληξη έκανε και ο 50 Cent.

    Συνολικά μεταξύ τους οι πέντε καλλιτέχνες έχουν 43 βραβεία Γκράμι και 22 άλμπουμ που έφτασαν στην κορυφή του billboard, όμως περισσότερο από τους αριθμούς αυτό που θέλησε να πετύχει το NFL, ήταν να παρουσιάσει ένα αμιγώς χιπ χοπ -ραπ σόου εν μέσω μιας ακόμα κρίσης σε σχέση με το πώς αντιμετωπίζει φυλετικά ζητήματα.

    Μία από τις στιγμές που ξεχώρισαν στο σόου ανήκε στον Eminem, ο οποίος αμέσως μετά το «Lose yourself», γονάτισε και κράτησε χαμηλά το κεφάλι του.

    Φυσικά, η συγκεκριμένη κίνηση ερμηνεύτηκε από τους περισσότερους ως ένα ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης προς τον Κάπερνικ και στη μάχη που δίνει εδώ και χρόνια.

    Η συγκεκριμένη κίνηση του Eminem γνώρισε την αποθέωση από τους χρήστες του Twitter.

    Φήμες θέλουν τους διοργανωτές να έχουν απαγορεύσει τη συγκεκριμένη κίνηση, ωστόσο, μετά το τέλος του σόου και σε σχετικό ερώτημα προς τους διοργανωτές, εκείνοι το αρνήθηκαν.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκε η Αμερικανική Νοηματική Γλώσσα σε σόου ημιχρόνου στο Super Bowl, με τους κωφούς ράπερ Sean Forbes και Warren Snipe, να αναλαμβάνουν αυτόν τον ρόλο.

    Τον εθνικό ύμνο ανέλαβε να ερμηνεύσει η τραγουδίστρια, Μίκυ Γκάιτον. Πρόκειται για την πρώτη μαύρη γυναίκα τραγουδίστρια της κάντρι μουσικής που αναλαμβάνει αυτόν τον ρόλο σε Super Bowl.

    Η διαφορά στο φετινό Super Bowl ξεκίνησε από την αρχή και το “The Star-Spangled Banner”, το οποίο τραγούδησε η Μίκυ Γκάιτον (Mickey Guyton), η οποία έγινε η πρώτη μαύρη τραγουδίστρια της κάντρι που ερμηνεύει τον εθνικό ύμνο στο παιχνίδι.

    Την παρουσίαση των δύο ομάδων έκανε ο ηθοποιός The Rock κατά κόσμον Ντουέιν Τζόνσον.

    Το δικό της φαντασμαγορικό σόου στους αιθέρες έδωσε η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, με έναν σχηματισμό 5 αεροπλάνων από τις ομάδες επίδειξης της USAF Air Combat Combat, που περιελάβανε ένα A-10 Thunderbolt II, ένα F-16 Fighting Falcon, ένα F-22 Raptor και ένα F-35 Lightning II, καθώς και ένα P-51 Mustang.

    Διαβάστε επίσης:

    Super Bowl: Το φαντασμαγορικό σόου του The Weeknd και το pre-show της Miley Cyrus

    Ted Mathas: Ο Ελληνοαμερικανός που αποθέωσε την Ελλάδα στο Super Bowl

    Γιάννης Αντετοκούνμπο: Viral το tweet για Σακίρα και Τζένιφερ Λόπεζ – Του έδωσε… άδεια να θαυμάσει!



    ΣΧΟΛΙΑ