• LIFE&STYLE

    Super Bowl: Το φαντασμαγορικό σόου του The Weeknd και το pre-show της Miley Cyrus

    • NewsRoom

    Ζιζέλ και Tom Brady


    Ένα διαφορετικό, αλλά εξίσου λαμπερό και συναρπαστικό Super Bowl έλαβε χώρα φέτος στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Τάμπα της Φλόριντα, παρά την πρωτοφανή κατάσταση που επικρατεί εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

    Φέτος στον φαντασμαγορικό τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου (ράγκμπι), που αποτελεί το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς για τους Αμερικανούς και έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο φαινόμενο, νικητές αναδείχθηκαν οι γηπεδούχοι Tampa Bay Buccaneers του «μύθου» Tom Brady, οι οποίοι επικράτησαν 31-9 απέναντι στους Kansas City Chiefs.

    Όλα τα βλέμματα έκλεψαν στο τέλος ο Tom Brady με τη σύζυγό του και πασίγνωστο σούπερ-μόντελ, Ζιζέλ, η οποία με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη, τον αγκάλιασε και οι δυο τους αντάλλαξαν τρυφερά φιλιά, με τα φλας των φωτογράφων και τις κάμερες να απαθανατίζουν τις στιγμές.

    Βέβαια, highlight της βραδιάς, όπως κάθε χρόνο, αποτέλεσε το half time show -χωρίς την παρουσία κοινού- που φέτος ανέλαβε να δώσει ο μοναδικός The Weeknd, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιτυχίες του, όπως Starboy, The Hills, Can’t Feel My Face, I Feel It Coming και Blinding Lights.

    Στην παραγωγή του φαντασμαγορικού σόου, το οποίο επιμελήθηκε σε συνεργασία με το NFL, η εταιρεία Roc Nation του Jay Z, συνέβαλε και ο ίδιος ο The Weeknd με 7 εκατ. δολάρια.

    Σημειώνεται ότι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, το πλήθος στις εξέδρες είναι πρόσωπα από χαρτόνι, που συμπληρώνουν τις κενές θέσεις προκειμένου να μην φαίνεται εντελώς άδειο το στάδιο, ενώ ελάχιστοι ήταν εκείνοι που μπόρεσαν να βρεθούν στο στάδιο και να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό του Super Bowl.

    Το TikTok’s Super Bowl Tailgate, δηλαδή το pre-show ανέλαβε η εκρηκτική Miley Cyrus, η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε τον πρώτο της ροκ δίσκο. Μαζί της εμφανίστηκαν οι «θρύλοι» της ροκ σκηνής, Billy Idol και Joan Jett, οι οποίοι τραγούδησαν για τους ανθρώπους που μάχονται στην πρώτη γραμμή απέναντι στον κορονοϊό.

    Υπενθυμίζεται ότι πέρσι το σόου του 15′ ημιχρόνου ανέλαβαν οι λαμπερές Jennifer Lopez και Shakira, οι οποίες είχαν κυριολεκτικά ανάψει φωτιές πάνω στη σκηνή, με τον κόσμο να τις αποθεώνει.

    Διαβάστε επίσης:

    Ted Mathas: Ο Ελληνοαμερικανός που αποθέωσε την Ελλάδα στο Super Bowl

    Άγριες Μέλισσες: Μία απολογία, μία εξαφάνιση και ένα διαζύγιο που θα φέρει τα πάνω-κάτω

    Σάκης Ρουβάς: Με το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού την ημέρα των ερωτευμένων



    ΣΧΟΛΙΑ