• Στοίχημα

    Προτάσεις για το Σαββατοκύριακο με φαβορί και Goal

    • Monobet


    Επιλογές από την Γερμανία, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Αγγλία και την Ελλάδα.

    Δυνατές αναμετρήσεις με πολλά ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων αυτό το Σαββατοκύριακο. Το ΜΟΝΟΒΕΤ έχει ξεχωρίσει 4 φαβορί και 2 Goal.

    Γειτονικό ντέρμπι είναι στην Μπουντεσλίγκα το παιχνίδι της Φράιμπουργκ με την Στουτγκάρδη. Και οι 2 σκοράρουν με μεγάλη άνεση αλλά δέχονται το ίδιο εύκολα και γκολ. Στην προηγούμενη αγωνιστική η Φράιμπουργκ ηττήθηκε με 3-1 από τη Βέρντερ Βρέμης και η Στουτγκάρδη συνέτριψε με 5-2 τη Λειψία. Το Goal είναι πιθανό.

    Στην Ιταλία η Μίλαν «αυτοκτόνησε» στο ματς με τη Μπολόνια. Έχασε 2 πέναλτι, είχε δοκάρι, κατάφερε να γυρίσει το σκορ και από 0-1 να προηγηθεί 2-1, αλλά στο τέλος δέχτηκε την ισοφάριση 2-2. Μπορεί να επιστρέψει στις νίκες στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Φροζινόνε η οποία απομακρύνθηκε από τις επικίνδυνες θέσεις με τους 4 βαθμούς που μάζεψε στα 2 τελευταία παιχνίδια (κέρδισε 3-1 την Κάλιαρι και πήρε ισοπαλία 1-1 στη Βερόνα).

    Κλείνω την τριάδα του Σαββάτου με 1 φαβορί από τη Γαλλία, τη Ρεν στο παιχνίδι με την Μονπελιέ. Βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα. Συμπλήρωσε 3 σερί νίκες. Έχει και την παράδοση με το μέρος της, με 4 σερί νίκες κόντρα στην Μονπελιέ η οποία κέρδισε μόνο 1 από τα 6 τελευταία παιχνίδια της.

    Προβάδισμα για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ΠΑΟΚ

    Την Κυριακή τα φαβορί είναι από την Αγγλία και την Ελλάδα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε τα εύκολα δύσκολα στο εκτός έδρας ματς με την Γουλβς. Προηγήθηκε με 0-2 και 1-3, έχασε σωρεία ευκαιριών για να «καθαρίσει» τη νίκη, ισοφαρίστηκε 3-3 στις καθυστερήσεις και «απάντησε» αμέσως με το τέταρτο γκολ! Απίθανο παιχνίδι με εναλλαγή συναισθημάτων στο τέλος. Οι «μπέμπηδες» είναι φαβορί για μία ακόμα νίκη στο ματς με τη Γουλβς, η οποία έμεινε στο 1-1 με την Μπόρνμουθ και δεν δείχνει ικανή για να αποφύγει την ήττα απειλήσει στο Old Trafford.

    Λογικά θα πάρει τη νίκη και ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Χρειάζεται τους 3 βαθμούς για να παραμείνει στην κορυφή. Πετυχαίνει τη μία νίκη μετά την άλλη, συνήθως με μεγάλα σκορ. Ο Ατρόμητος πρόσφατα γνώρισε τη συντριβή με 0-5 στην έδρα του από την ΑΕΚ. Αποκλείστηκε και από το Κύπελλο με την ήττα 0-2 από τον Παναθηναϊκό.

    Το κυριακάτικο Goal είναι από τη Γαλλία, στο ντέρμπι της Λυών με τη Μαρσέιγ. Αμφίρροπο είναι αυτό το ματς, όπως δείχνουν και οι αποδόσεις. Σκοράρουν και οι δύο στα περισσότερα παιχνίδια τους. Βρήκαν δίχτυα και στις 3 πρόσφατες αναμετρήσεις τους στην έδρα της Λυών (1-1, 2-1, 1-2).

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ TOY ΣΑΒΒΑΤΟΥ

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

    Διαβάστε επίσης

    Στέφανος Τσιτσιπάς: Νιώθω μεγάλη αγάπη προς την ΑΕΚ

    O Χάμιλτον στη Ferrari το 2025!

    Αντίδραση Βαγγέλη Μαρινάκη σε αναφορά του CEO της Premier League για τη Νότιγχαμ Φόρεστ



    ΣΧΟΛΙΑ