• Στοίχημα

    Over στον τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας

    • Monobet
    Μπάλα ποδοσφαίρου


    Ταμείο την Κυριακή από το MONOBET με απόδοση 4,52!

    Πέρασαν οι προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕΤ την Κυριακή με τον συνδυασμό «διπλού» και Over 1,5 του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Βόλο με απόδοση 1,67, το «διπλό» της Γιουβέντους με 1,65 και το Goal/Goal στο παιχνίδι Χιρόνα-Σεβίλλη με 1,64! Η τριάδα πλήρωσε 4,52!

    Στις καθυστερήσεις χάθηκε το ταμείο το Σάββατο! Η Μαγιόρκα ισοφάρισε 1-1 την Βιγιαρεάλ και δεν πέρασε ο «άσος» της με απόδοση 2,05. Οι άλλες 2 επιλογές του MONOBEΤ επιβεβαιώθηκαν, ο συνδυασμός «άσου» και Over 1,5 της Άρσεναλ στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας με απόδοση 1,48 και ο «άσος» της Ρόμα με 1,45.

    Λίγα είναι τα παιχνίδια που γίνονται σήμερα. Ξεχωρίζουν ο τελικός του Σούπερ Καπ Ιταλίας, Νάπολι-Ίντερ και ο αγώνας της Premier League, Μπράιτον-Γουλβς. Το MONOBET έχει προτάσεις για τα 2 πιο σημαντικά ματς της ημέρας.

    Ο τελικός του Σούπερ Καπ Ιταλίας γίνεται στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Εκεί μαζεύτηκαν η Νάπολι, η Φιορεντίνα, η Ίντερ και η Λάτσιο. Στους ημιτελικούς η Νάπολι κέρδισε με 3-0 την Φιορεντίνα και η Ίντερ με το ίδιο σκορ την Λάτσιο. Παρέμειναν στη Σαουδική Αραβία η Νάπολι και η Ίντερ και διεκδικούν απόψε τον πρώτο τίτλο της περιόδου.

    Φαβορί για να σηκώσει το τρόπαιο είναι η Ίντερ. Βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και θεωρείται φαβορί και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Νάπολι προβληματίζει φέτος, έχει μείνει από νωρίς εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος, ενώ αποκλείστηκε και από το κύπελλο. Η περσινή πρωταθλήτρια θέλει το Σούπερ Καπ για να πάρει έναν τίτλο και φέτος.

    Θα αποφύγω το σημείο σε αυτό το ματς, αν και πιστεύω ότι η Ίντερ είναι δυνατό φαβορί. Προτίμησα όμως το Over που δίνει πολύ καλύτερη απόδοση. Over έγινε και στους 2 ημιτελικούς. Πάνω από 2 γκολ μπήκαν και στην αναμέτρησή τους στο πρωτάθλημα όπου η Ίντερ κέρδισε εκτός έδρας με 0-3 την Νάπολι.

    Στην Πρέμιερ Λιγκ γίνεται σήμερα το παιχνίδι της Μπράιτον με τη Γουλβς. Οι αποδόσεις δίνουν προβάδισμα στην Μπράιτον, αλλά η Γουλβς είναι επικίνδυνη ομάδα και προέρχεται από 3 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, όλες με Over, με την Τσέλσι 2-1, την Μπρέντφορντ 1-4 και την Έβερτον 3-0.

    H Μπράιτον, που πέρσι συνέτριψε με 6-0 την Γουλβς, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της κέρδισε με 4-2 την Τότεναμ. Η Γουλβς μετράει 4 σερί Over, αφού πριν από τις 3 σερί νίκες της είχε ηττηθεί με 3-0 από την Γουέστ Χαμ. Έχει τύχη το Over και στον σημερινό αγώνα.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    1699 (21:00) ΝΑΠΟΛΙ-ΙΝΤΕΡ OVER 2,5 1,81
     490 (21:45) ΜΠΡΑΪΤΟΝ-ΓΟΥΛΒΣ OVER 2,5 1,58

    Διαβάστε επίσης:

    Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέος CEO ο Μπεράντα της Σίτι – Έκπληξη σε φιλάθλους και επενδυτές

    Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το deal με τη Σπέτσια για τον Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι

    Παναθηναϊκός: Ο Κασσελάκης πανηγύρισε την πρόκριση επί του Ολυμπιακού σε καφετέρια στην Τρίπολη



    ΣΧΟΛΙΑ