• Στοίχημα

    Δύο τριάδες για το Σαββατοκύριακο!

    • Monobet
    Pamestoixima.gr


    Προτάσεις από το MONOBET με φαβορί, Over και Goal

    Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο, με εξαίρεση τη Γαλλία, όπου γίνονται αγώνες Κυπέλλου. Το MONOBET έχει 2 τριάδες με φαβορί, Over και Goal.

    Ξεκινάω από την Αγγλία και τον «άσο» της Άρσεναλ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Οι απώλειες που είχε στα τελευταία παιχνίδια (πήρε μόνο 1 βαθμό σε 3 ματς) η Άρσεναλ την έριξαν στην 4η θέση της βαθμολογίας.

    Πιστεύω ότι θα επιστρέψει στις νίκες στο ματς με την Κρίσταλ Πάλας. Ο «άσος» της όμως είναι χαμηλά και για να ανεβάσω την απόδοσή του τον συνδυάζω με το Over 1,5. Πέρσι η Άρσεναλ κέρδισε εύκολα με 4-1.

    Συνεχίζω με 1 καλοπληρωμένο «άσο» από την Ισπανία, της Βιγιαρεάλ στο παιχνίδι με τη Μαγιόρκα. Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση η Βιγιαρεάλ γι’ αυτό δίνει απόδοση 2,05 η νίκη της. Κάποια στιγμή όμως πιστεύω ότι θα βγάλει αντίδραση. Έχει και την παράδοση με το μέρος της με 8 νίκες (2 ισοπαλίες και μία ήττα) στις 11 εντός έδρας αναμετρήσεις της με τη Μαγιόρκα.

    Κλείνω την τριάδα του Σαββάτου με τον «άσο» της Ρόμα στο παιχνίδι με την Βερόνα. Ο Ζοζέ Μουρίνο απολύθηκε και στη θέση του στον πάγκο θα καθίσει ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Θέλει να συνδυάσει το ντεμπούτο του με νίκη για να αρχίσει να ανεβαίνει στη βαθμολογία η Ρόμα. Η Βερόνα κινδυνεύει και πήρε βαθμολογική ανάσα με τη νίκη 2-1 κατά της Έμπολι. Εκτός έδρας όμως μετράει 7 ήττες (μία νίκη και 2 ισοπαλίες) σε 10 αγώνες.

    Επιλογές για το κυριακάτικο κουπόνι

    Από τη Σούπερ Λίγκα ξεκινάω τις προτάσεις για το κυριακάτικο κουπόνι. Ποντάρω στο «διπλό» του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Βόλο. Πρόσφατα κέρδισε με 0-2 σε αυτό το γήπεδο για το Κύπελλο. Θέλει να παραμείνει στην κορυφή, πιθανότατα μαζί με τον Παναθηναϊκό, πριν τον υποδεχτεί την επόμενη εβδομάδα στην Τούμπα. Το «διπλό» του ΠΑΟΚ ξεκίνησε πιο ψηλά και πέφτει η απόδοσή του. Για να την ανεβάσω το συνδυάζω με το Over 1,5.

    Άλλο 1 «διπλό» που ξεχώρισα είναι από την Ιταλία, της Γιουβέντους στο παιχνίδι με τη Λέτσε. Δίνει μάχη για τον τίτλο η Γιουβέντους με την Ίντερ, από την οποία απέχει 2 βαθμούς. Έχει την ευκαιρία, έστω και προσωρινά, να ανέβει στην κορυφή, αφού η Ίντερ δεν αγωνίζεται στο πρωτάθλημα λόγω της συμμετοχής της στο Σούπερ Καπ. Δύσκολα θα την αφήσει να πάει χαμένη, αν και η Λέτσε δεν είναι εύκολη αντίπαλος στην έδρα της.

    Ολοκληρώνω τις προτάσεις για το Σαββατοκύριακο με το Goal στον αγώνα της Χιρόνα με τη Σεβίλλη. Φαβορί για τη νίκη είναι η Χιρόνα, η οποία συνεχίζει να εντυπωσιάζει και διεκδικεί τον τίτλο.

    Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η Σεβίλλη. Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι στο πρωτάθλημα, αλλά η ψυχολογία της ανέβηκε στα μέσα της εβδομάδας. Πήρε την πρόκριση στο Κύπελλο με την εκτός έδρας νίκη 1-3 κατά της Χετάφε. Μπορεί να σκοράρει και στην έδρα της Χιρόνα. Σε αυτή την περίπτωση πιστεύω ότι γίνει εύκολα το Goal αφού η Χιρόνα βρίσκει με άνεση δίχτυα στο γήπεδό της σε όλα τα παιχνίδια.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

    177 (14:30) ΑΡΣΕΝΑΛ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 1+OVER 1,5 1,48
    294 (17:15) ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ 1 2,05
    322 (19:00) ΡΟΜΑ-ΒΕΡΟΝΑ 1 1,45

     

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

    401 (16:00) ΒΟΛΟΣ-ΠΑΟΚ 2+OVER 1,5 1,67
    455 (21:45) ΛΕΤΣΕ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2 1,65
    461 (22:00) ΧΙΡΟΝΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ GOAL 1,64

    Διαβάστε επίσης:

    Ειδικές αγορές για τους «μεγάλους» της Super League από το Πάμε Στοίχημα



    ΣΧΟΛΙΑ