• Στοίχημα

    Over η Κροατία και η Ουρουγουάη

    • Monobet
    Μπάλα ποδοσφαίρου


    Προτάσεις για τους σημερινούς αγώνες των εθνικών ομάδων από το MONOBET

    Αγώνες των εθνικών ομάδων περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα και το MONOBET έχει κάνει επιλογές με γκολ!

    Στην OPAP Arena παίζουν το βράδυ η Εθνική Ομάδα και η Γαλλία. Σπουδαίο παιχνίδι, χωρίς όμως να κρίνει κάτι, αφού η Εθνική Ομάδα θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τα τελικά του Euro μέσω των play off ενώ η Γαλλία έχει κάνει περίπατο στον όμιλο με 7 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Το Σάββατο διέλυσε με 14-0 το Γιβραλτάρ. Η Εθνική Ομάδα λογικό είναι να πάει κλειστά το ματς για να μην ξεφύγει το σκορ. Θα προσέξει για να μη δεχτεί γκολ και θα προσπαθήσει να σκοράρει κυρίως με αντεπιθέσεις. Είναι πιθανά τα 2-3 γκολ και τα βρίσκουμε σε απόδοση 1,95 στο Πάμε Στοίχημα.

    Η Κροατία θέλει τη νίκη στο παιχνίδι με την Αρμενία για να πάρει το εισιτήριο για τα τελικά. Αδιάφορη βαθμολογικά είναι η αντίπαλός της και ουσιαστικά βοήθησε την Κροατία να φτάσει ένα βήμα πριν την πρόκριση χάρη στους 2 βαθμούς που έκοψε το Σάββατο, από την Ουαλία, στην ισοπαλία τους με 1-1. Δεν θα μείνει στο 1 γκολ η Κροατία για να μη ρισκάρει έως το τέλος. Θα ψάξει και το δεύτερο, ίσως έρθει και το τρίτο. Ικανή για να σκοράρει είναι και η επικίνδυνη Αρμενία. Έχει τύχη το Over.

    Η Ρουμανία και η Ελβετία εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρόκριση. Στο σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι στο Βουκουρέστι θα παίξουν χωρίς άγχος. Το πιθανότερο είναι να σκοράρουν και οι 2. Το Σάββατο η Ρουμανία κέρδισε με ανατροπή 2-1 το Ισραήλ και η Ελβετία ήρθε ισόπαλη 1-1 με το Κόσοβο. Πιθανό είναι το Goal.

    Τα ξημερώματα γίνονται στη Νότια Αμερική αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ. Ξεχωρίζει βέβαια το ντέρμπι της Βραζιλίας με την Αργεντινή στο οποίο όμως τα προγνωστικά είναι παρακινδυνευμένα. Πρώτη τύχη έχει πάντως η ισοπαλία.

    Το πιο δυνατό φαβορί είναι η Ουρουγουάη στο παιχνίδι με τη Βολιβία. Το δείχνει άλλωστε η απόδοση 1,10 του «άσου» της. Προέρχεται από τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 0-2 κόντρα στην Αργεντινή. Δύσκολα θα έχει απώλειες, αν και η Βολιβία στην προηγούμενη αγωνιστική πανηγύρισε την πρώτη της νίκη με 2-0 στο ματς με το Περού. Στην τελευταία επίσκεψή της στην Ουρουγουάη ηττήθηκε με 4-2. Το Over μπορεί να γίνει και στην νέα αναμέτρησή τους τα ξημερώματα.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    213 (21:45) ΕΛΛΑΔΑ-ΓΑΛΛΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ 1,95
    215 (21:45) ΚΡΟΑΤΙΑ-ΑΡΜΕΝΙΑ OVER 1,52
    217 (21:45) ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ GOAL 1,74
    223 (01:30) ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ-ΒΟΛΙΒΙΑ OVER 1,48

    Διαβάστε επίσης:

    Ελλάδα-Γαλλία και Βραζιλία-Αργεντινή με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

    Το C40 και η Google!

    Η ΕΛ.ΑΣ. θα ζητήσει μετάθεση του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός της 6ης Δεκεμβρίου



    ΣΧΟΛΙΑ