• Στοίχημα

    Over η Γιουβέντους, «διπλό» η Μπαρτσελόνα

    • Monobet
    Γιουβέντους


    Προτάσεις από το ΜΟΝΟΒΕΤ για τα σημερινά παιχνίδια σε Κύπελλο Ιταλίας και Ισπανίας

    Την Τετάρτη η ΑΕΚ κέρδισε 3-0 τον Βόλο και πέρασε η διπλή επιλογή του ΜΟΝΟΒΕΤ γι’ αυτό το ματς με τον «άσο» και το Over 2,5. Εύκολα έγινε και το Goal στο παιχνίδι Χιρόνα-Μπαρτσελόνα (4-3).

    Πέρασε και ο «άσος» της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά κέρδισε μόνο με 1-0 τη Μαγιόρκα και δεν μπήκε δεύτερο γκολ ώστε να επιβεβαιωθεί και το Over 1,5. Δεν είχε αξία μόνος του ο «άσος» της Ρεάλ, γι’ αυτόν τον είχα συνδυάσει με το Over 1,5.

    Λίγα είναι τα παιχνίδια που γίνονται σήμερα και οι επιλογές μου είναι με 1 Over 2,5 από το Κύπελλο Ιταλίας και 1 φαβορί από την Ισπανία. Ξεκινάω από το Κύπελλο Ιταλίας, όπου μετά την πρόκριση της Αταλάντα και της Ρόμα, γνωρίζουμε τις 7 από τις 8 ομάδες που θα συνεχίσουν στα προημιτελικά. Έχουν μείνει εκτός, η Ίντερ και η Νάπολι.

    Φαβορί στο τελευταίο σημερινό παιχνίδι της φάσης των «16» είναι η Γιουβέντους. Παίζει εντός έδρας με τη Σαλερνιτάνα και το πιθανότερο είναι να πάρει την πρόκριση. Ο «άσος» της όμως είναι χαμηλά. Προτίμησα το Over 2,5. Η Σαλερνιτάνα είναι επικίνδυνη και μπορεί να σκοράρει. Δύσκολα όμως θα κάνει την έκπληξη. Αν βρει δίχτυα θα γίνει εύκολα το Over 2,5.

    Στην Ισπανία η Ρεάλ Μαδρίτης και η Χιρόνα συνεχίζουν μαζί στην πρώτη θέση. Ξέφυγαν 10 βαθμούς από την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία «συγκατοικεί» στη δεύτερη θέση με την Μπαρτσελόνα. Σήμερα παίζει η Μπάρτσα εκτός έδρας με τη Λας Πάλμας και η νίκη είναι μονόδρομος για να μειώσει στους 7 βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή.

    Δεν είναι εύκολο το ματς, ούτε εμπνέει εμπιστοσύνη η φετινή Μπαρτσελόνα, όμως πιστεύω ότι θα καταφέρει να πάρει τη νίκη σε μία έδρα όπου κέρδισε στις 2 τελευταίες επισκέψεις της με 1-2 και 1-4.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    713 (22:00) ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ          OVER 2,5            1,57

    714 (22:30) ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ          2                             1,55

    Διαβάστε επίσης:

    Η Μαρία Σάκκαρη έστειλε την Ελλάδα στα προημιτελικά του United Cup

    Έπσταϊν: Στη δημοσιότητα η λίστα του με διάσημα ονόματα

    Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Αλλαγή χρόνου στο ειδυλλιακό Σεν Μπαρτς



    ΣΧΟΛΙΑ