• Στοίχημα

    Τριάδα από Ελλάδα και Ισπανία

    • Monobet
    μπάλα ποδόσφαιρου στα δίχτυα τέρματος


    Προτάσεις από το ΜΟΝΟΒΕΤ για την εμβόλιμη αγωνιστική της Super League και της La Liga

    Τα παιχνίδια του ελληνικού και του ισπανικού πρωταθλήματος ξεχωρίζουν στο σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Το MONOBET έχει προτάσεις από την εμβόλιμη αγωνιστική της Super League και της La Liga.

    Ξεκινάω από το δικό μας πρωτάθλημα. Φαβορί για τη νίκη είναι οι «μεγάλες» ομάδες, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός. Οι αποδόσεις τους όμως είναι μικρές και δεν έχουν αξία. Προτίμησα την ΑΕΚ, στο ματς με τον Βόλο, όχι όμως σκέτο τον «άσο» της αλλά σε συνδυασμό με το Over.

    Η ΑΕΚ προέρχεται από 2 σερί ισοπαλίες με 2-2, στα εκτός έδρας παιχνίδια της με τον Παναιτωλικό και τον Πανσερραϊκό. Έχασε 4 πολύτιμους βαθμούς. Θέλει να επιστρέψει στις νίκες και θα επιδιώξει να «καθαρίσει» το ματς με τον Βόλο, για να μην την πατήσει όπως στο Αγρίνιο και στις Σέρρες, όπου προηγήθηκε στο σκορ και στο τέλος έφυγε μόνο με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Βόλος ηττήθηκε με 0-3 στο τελευταίο ματς από τον Παναθηναϊκό.

    Οι άλλες 2 επιλογές είναι από την Ισπανία, όπου γίνεται μάχη για τον τίτλο. Ισοβαθμούν στην κορυφή η Ρεάλ Μαδρίτης και η εκπληκτική φέτος Χιρόνα. Η Ρεάλ έχει θεωρητικά εύκολο έργο στο εντός έδρας παιχνίδι της με την Μαγιόρκα. Χαμηλά είναι ο «άσος» της, όπως άλλωστε αναμενόταν. Δεν θα μείνει στο 1 γκολ, θα κυνηγήσει και δεύτερο για να «κλειδώσει» τη νίκη. Συνδυάζω τον «άσο» της με το Over 1,5 για να ανέβει η απόδοση.

    Η Χιρόνα δίνει εντός έδρας το ντέρμπι με την τρίτη στη βαθμολογία Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία έχει 7 βαθμούς λιγότερους. Θα κυνηγήσει τη νίκη η Χιρόνα, στη δυνατή έδρα της (7-1-1) για να παραμείνει στην κορυφή. Τη νίκη θέλει και η Ατλέτικο για να μειώσει στους 4 πόντους τη διαφορά τους. Το πιθανότερο είναι να σκοράρουν και οι 2 ομάδες. Ποντάρω στο Goal/Goal.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    693 (19:00) AEK-BOΛΟΣ                           1+OVER 2,5     1,50

    700 (20:15) ΡΕΑΛ ΜΑΔΡ.-ΜΑΓΙΟΡΚΑ        1+OVER 1,5     1,42

    705 (22:30) ΧΙΡΟΝΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ.          GOAL          1,52

    Διαβάστε επίσης:

    Η Super League και η La Liga επιστρέφουν με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

    United Cup: Έκανε το 1-0 ο Τσιτσιπάς για την Ελλάδα

    Άρης: Συμφωνία με Γιάννη Φετφατζίδη για συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους



    ΣΧΟΛΙΑ