ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο μόλις 29 ετών Σέρβος διεθνής παίκτης του χάντμπολ, Νόβακ Μπόσκοβιτς, έδωσε τέλος στη ζωή του με ένα όπλο. Όπως αναφέρουν ξένα Μέσα Ενημέρωσης, ο 29χρονος αθλητής αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με όπλο που κατείχε νόμιμα, λόγω άδειας κυνηγού.
Ο Μπόσκοβιτς ήταν διεθνής με τη Σερβία και αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016. Ήταν πατέρας ενός κοριτσιού, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.
Ο Μπόσκοβιτς ήταν παίκτης της Χάποελ Ρισόν του Ισραήλ, με την οποία κατέκτησε την περασμένη σεζόν πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μετά το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του εναντίον της Μακάμπι, ζήτησε άδεια να ταξιδέψει στη Σερβία.
Όπως έγινε γνωστό, αυτοκτόνησε στο οικογενειακό σπίτι της πόλης Τσβένκα, η οποία ανήκει στην περιοχή της Βοϊβοντίνα. Στο σπίτι βρίσκονταν η σύζυγός του και η πεθερά του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απειλεί να αυτοκτονήσει η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή (upd)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περιπέτεια υγείας για την Έλενα Παπαβασιλείου – Τι αποκάλυψε (pic)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η μεγάλη εμφάνιση των Maroon 5, Travis Scott, Big Boi και… Μπομπ Σφουγγαράκη στο 53ο Super Bowl
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελένη Γερουλάνου: Στην Εθνική Πινακοθήκη με τη Συραγώ Τσιάρα
- «Απόβαση» των Ελλήνων τραπεζιτών στο Λονδίνο
- Ο «χρυσός» 1,25 δις από τα εξοπλιστικά, το σενάριο – έκπληξη για Οδυσσέα, η κίνηση ματ της Σοφίας, η σύγκρουση των Χάλακ και το μήνυμα της Τουρκίας
- Οικογένεια Κουλουκουντή: Τα θρυλικά Liberties, η κυριαρχία στις θάλασσες, η διαμάχη με την καλλονή Τάρα και το… Οσκαρ της Κασσάνδρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.