• LIFE&STYLE

    Η μεγάλη εμφάνιση των Maroon 5, Travis Scott, Big Boi και… Μπομπ Σφουγγαράκη στο 53ο Super Bowl

    ανταμ λεβαιν

    Adam Levine


    Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός των ΗΠΑ, το 53o Super Bowl διεξήχθη χθες, Κυριακή στην Ατλάντα με πρωταγωνιστές τους New England Patriots οι οποίοι κατατρόπωσαν τους Los Angeles Rams με τελικό σκορ 13 – 3 κατακτώντας τον τίτλο του National Football League (NFL). Όπως κάθε χρόνο όλα τα βλέμματα τράβηξε το Halftime Show, δηλαδή η μίνι συναυλία διάρκειας περίπου 15 λεπτών που δίνουν κάθε χρόνο στο ημίχρονο του αγώνα μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος.

    Φέτος, το συγκρότημα Maroon 5 με τον frontman Adam Levine ανέλαβαν τη διασκέδαση του κοινού με επιτυχίες τους. Μαζί τους εμφανίστηκαν ο ράπερ και πατέρας της κόρης της Kylie Jenner, Travis Scott, αλλά και ο ράπερ Big Boi.

    Μάλιστα, λίγο πριν εμφανιστεί στη σκηνή ο Travis Scott, προβλήθηκε στην τεράστια οθόνη του σταδίου ένα μικρό απόσπασμα από το δημοφιλές καρτούν «Μπομπ ο Σφουγγαράκης». Πολλοί δήλωσαν ότι ίσως αυτό ήταν και το καλύτερο μέρος του σόου, καθώς φαίνεται πως δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα τους τηλεθεατές.

    Προς το τέλος του σόου, ο Adam Levine έβγαλε την μπλούζα του με το πλήθος να παραληρεί. Τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα σήμαναν το φινάλε του Halftime Show και την επιστροφή των παικτών στο γήπεδο για το δεύτερο μέρος του αγώνα.

    ανταμ-λεβαιν-τραβις-σκοτ-μπιγκ-μποι
    Adam Levine, Big Boi και Travis Scott

    Οι αρνητικές κριτικές και αντιδράσεις δημιουργήθηκαν, μετά το σκάνδαλο που προκλήθηκε σχετικά με την αποβολή του παίκτη των San Francisco 49ers, Colin Kaepernik ο οποίος γονάτισε κατά τη διάρκεια του Εθνικού Ύμνου, κίνηση διαμαρτυρίας ενάντια των πολιτικών του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

    Ως ένδειξη διαμαρτυρίας από τον κόσμο, το παρακάτω βίντεο με το σόου που ανέβηκε στο επίσημο κανάλι του NFL στο YouTube έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 45.000 dislikes.

    Σημειώνεται ότι προηγουμένως είχε ζητηθεί από την Rihanna, αλλά και τον Jay Z να τραγουδήσουν στο Super Bowl, ωστόσο και οι δύο αρνήθηκαν ως κίνηση διαμαρτυρίας προς το NFL και τις τακτικές του.

    Δείτε το Halftime Show:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκπληξη: Το ποσό-«μαμούθ» που προσφέρει το Ισραήλ στη Μαντόνα για να εμφανιστεί στη Eurovision

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εμφάνιση-έκπληξη από τον Bradley Cooper στη σκηνή με την Lady Gaga

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γυμνή φωτογραφία ανέβασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς – «Με προτιμώ γυμνό»



    ΣΧΟΛΙΑ