• sports

    Ποδόσφαιρο: Σύγκρουση Μαρινάκη – Μπαλτάκου για την θέση του αρχιδιαιτητή

    • NewsRoom

    Βαγγέλης Μαρινάκης – Τάκης Μπαλτάκος


    «Πόλεμος» έχει ξεσπάσει στη διοίκηση της ΕΠΟ με αφορμή τον ορισμό νέου αρχιδιαιτητή, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε σημερινή τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε, να κατηγορεί τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο για «δικτατορικές αντιλήψεις».

    Η ένταση ανάμεσα στους δύο άνδρες ξεκίνησε όταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος πρότεινε να αντικατασταθεί ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ και τη θέση του να αναλάβει ο Στιβ Μπένετ, βοηθός του πρώτου.

    Η πρόταση αυτή βρήκε αντίθετες τις περισσότερες ομάδες της Super League, με τον πρόεδρό της Βαγγέλη Μαρινάκη να αντιδρά λέγοντας πως «μέχρι τώρα έκανα υπομονή και προσπάθεια να συνθέσουμε και να πάμε το ποδόσφαιρο πιο μπροστά. Πριν λίγο ο κύριος Μπαλτάκος, δείχνοντας ποιος είναι, ανακοίνωσε την πρόθεσή του για την πρόσληψη του κυρίου Μπένετ, του βοηθού του Κλάτενμπεργκ. Δηλαδή απέτυχε ο Κλάτενμπεργκ και πέτυχε ο βοηθός του; Από σήμερα αλλάζει η στάση μου οριστικά».

    Και συνέχισε: «Θα ζητήσω κι ένα γραφείο στην ΕΠΟ από αύριο ως αντιπρόεδρος, για να δούμε τι ακριβώς γίνεται εκεί μέσα. Και θα τα βρούμε όλα. Και θα τα ψάξουμε όλα. Μια μεθόδευση που προκαλεί σε όλα τα επίπεδα. Δικτατορικές αντιλήψεις που δεν μπορούν να κρυφτούν από κάποια ανθρωπάκια που δεν έχουν πληρώσει ποτέ τους εισιτήριο για έναν αγώνα και δεν έχουν καμιά σχέση με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Απο σήμερα μπαίνει ένα τέλος. Το ποδόσφαιρο θα πάει μπροστά, θέλουν δεν θέλουν» κατέληξε ο κ. Μαρινάκης.



    ΣΧΟΛΙΑ