• sports

    Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός στο πόλο


    Η κορυφή της Ευρώπης βάφτηκε ερυθρόλευκη! Με συγκλονιστική εμφάνιση και κορυφαίους τους Πάβιτς και Φουντούλη, ο Ολυμπιακός νίκησε 9-7 την Προ Ρέκο στον τελικό του final-8 της Γένοβας και κατέκτησε πανάξια το Champions League στην υδατοσφαίριση, για δεύτερη φορά στην ιστορία του.

    Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-3, 3-2, 2-1

    Συγχαρητήρια Γ. Βασιλειάδη 

    Συγχαρητήρια στην ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, που κατέκτησε απόψε στη Γένοβα το Champions League, έδωσε με ανάρτησή του στο twitter ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. «Ο Ολυμπιακός έγραψε ακόμη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού πόλο κατακτώντας για 2η φορά την κορυφή της Ευρώπης. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά του Θ. Βλάχου για το σπουδαίο αυτό επίτευγμα & ευχές να συνεχίσει αυτή η ομάδα να κρατά ψηλά τη σημαία της Ελλάδας στην Ευρώπη», επισημαίνει στην ανάρτησή του ο κ.Βασιλειάδης.

    Μητσοτάκης: Μας έκανε για μια ακόμη φορά υπερήφανους

    Είναι τόσο ελπιδοφόρο σήμερα ελληνικές ομάδες να κατακτούν την κορυφή της Ευρώπης. Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα πόλο του Ολυμπιακού που μας έκανε για μια ακόμη φορά υπερήφανους, αναφέρει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο twitter, για την κατάκτηση του Champions League στην υδατοσφαίριση από τον Ολυμπιακό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη: Αυτές είναι οι απολαβές του Γιάννη Αντετοκούνμπο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι Έλληνες επιχειρηματίες που κάνουν «απόβαση» στο Λονδίνο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις: Με τη ζώνη του μπουρνουζιού του αυτοκτόνησε ο Άντονι Μπουρντέν



    ΣΧΟΛΙΑ