• Πολιτική

    Συγκλονιστικές αποκαλύψεις: Με τη ζώνη του μπουρνουζιού του αυτοκτόνησε ο Άντονι Μπουρντέν

    Άντονι Μπουρντέν


    Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τις συνθήκες αυτοκτονίας του Άντονι Μπουρντέν. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, ο πασίγνωστος σεφ έδωσε τέλος στη ζωή του με τη ζώνη από το μπουρνούζι του ξενοδοχείου στη Γαλλία όπου βρέθηκε για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

    Μιλώντας στο Associated Press o εισαγγελέας Κριστιάν ντε Ροσινί, είπε ότι «δεν υπάρχει στοιχείο που να μας κάνει να υποψιαστούμε εγκληματική ενέργεια, καθώς στο σώμα του δεν υπήρχαν ενδείξεις άσκησης βίας».

    Ο εισαγγελέας πρόσθεσε πως είναι σε εξέλιξη οι τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν ο Άντονι Μπουρντέν, κατανάλωσε ουσίες ή φάρμακα, ώστε οι γαλλικές αρχές να βοηθήσουν την οικογένεια και τους οικείους του να μάθουν τις αιτίες του θανάτου του.

    Ο Μπουρντέν βρισκόταν στη Γαλλία και δούλευε πάνω σε ένα νέο επεισόδιο της βραβευμένης σειράς του CNN. Ο στενός φίλος του Έρικ Ρίπερτ, Γάλλος σεφ, θορυβήθηκε όταν δεν είδε τον φίλο του, στην αίθουσα του ξενοδοχείου την Παρασκευή το πρωί.

    «Με μεγάλη θλίψη μπορούμε να επιβεβαιώσουμε το θάνατο του φίλου και συναδέλφου μας, Άντονι Μπουρντέν», ανέφερε το δίκτυο σε δήλωσή του την Παρασκευή το πρωί. «Η αγάπη του για περιπέτεια, νέους φίλους, καλό φαγητό και ποτό και οι αξιοθαύμαστες ιστορίες του, τον έκαναν έναν μοναδικό αφηγητή, τα ταλέντα του οποίου δεν έπαψαν να μας εκπλήσσουν και θα μας λείψουν πάρα πολύ. Οι σκέψεις μας βρίσκονται με την οικογένειά του σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοκ: Αυτοκτόνησε ο διάσημος σεφ Άντονι Μπουρντέν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Άρειος Πάγος επικύρωσε την ποινή δύο ετών στον Ανδρέα Γεωργίου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Saarbrücker Zeitung: H απόφαση ελήφθη-Το ΔΝΤ αποχωρεί από το ελληνικό πρόγραμμα



    ΣΧΟΛΙΑ