O «χρυσός» Παραολυμπιονίκης του ακοντισμού, Μανώλης Στεφανουδάκης και η πρωταθλήτρια του τζούντο Θεοδώρα Πασχαλίδου θα είναι οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στην τελετή έναρξης των Παραοαλυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.
Η τελετή έναρξης της 28ης Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κονκόρντ, με τους Γάλλους να αναμένουν την παρουσία 65.000 θεατών.
Η ελληνική αποστολή αποτελείται από 37 αθλητές και αθλήτριες.
Διαβάστε επίσης
Ρωσία: Οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν προωθηθεί κατά 800.000 τ.χλμ εντός του Κουρσκ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Στις 18/2 εξετάζεται καταγγελία κατά της Skroutz
- Τραμπ: Μειώνει τους δασμούς στην Ινδία καθώς ο Μόντι δεσμεύεται να σταματήσει τις αγορές ρωσικού πετρελαίου
- Τέμπη: Τα καθίσματα της επιβατικής αμαξοστοιχίας δεν πληρούσαν απαιτήσεις πυραντοχής λέει ο ΕΟΔΑΣΑΑΜ
- Ευρωαγορές: Ισχυρή ανάκαμψη παρά τη συνέχιση των πιέσεων στην αγορά μετάλλων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.