• sports

    Παγκόσμια θλίψη: Νεκρός και επίσημα ο Εμιλιάνο Σάλα (video)

    • NewsRoom

    Εμιλιάνο Σάλα


    Η αστυνομία της κομητείας Ντόρσετ (νοτιοδυτική Αγγλία) ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης (07/02) ότι το πτώμα που ανασύρθηκε από το κουφάρι μικρού αεροσκάφους το οποίο χάθηκε από τα ραντάρ πάνω από το στενό της Μάγχης την 21η Ιανουαρίου ήταν αυτό του Αργεντινού ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Σάλα.

    Προ λίγων ημερών, μεταδόθηκε η είδηση ότι, οι ιδιωτικοί ερευνητές, που είχε προσλάβει η οικογένεια του διάσημου ποδοσφαιριστή, Εμιλιάνο Σάλα, προκειμένου να αναζητήσει το αγνοούμενο αεροσκάφος, στο οποίο επέβαινε ο ποδοσφαιριστής, εντόπισαν τελικά τα συντρίμμια του αεροσκάφους, αλλά και μια άψυχη σορό μέσα σε αυτό.

    Τα συντρίμμια εντοπίστηκαν στα ανοιχτά των νησιών της Μάγχης, λίγο πιο πέρα από το σημείο, που υπήρξε για τελευταία φορά ενεργό το σήμα ραντάρ του αεροσκάφους, λίγο πριν εξαφανιστεί.

    Η σορός ήταν αρχικά δύσκολο να αναγνωριστεί, λόγω και της παραμονής της μέσα στο θαλασσινό νερό, όπου ήταν βυθισμένο το αεροσκάφος. Οι κακές καιρικές συνθήκες έκαναν πιο δύσκολη την ανάκτηση και ταυτοποίηση του σώματος, ωστόσο χθες, αφού το σώμα έφτασε στο Πόρτλαντ, η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ήταν αυτό του ποδοσφαιριστή.

    Συγκεκριμένα, η αστυνομία του Dorset δήλωσε «Το σώμα που έφτασε στο Portland Port έχει αναγνωριστεί επισήμως από τον ιατροδικαστή ως αυτό του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Σάλα». Οι αρχές έχουν ενημερώσει και τις δύο οικογένειες για τα αποτελέσματα των ευρημάτων, ενώ διαβεβαίωσαν ότι οι συγγενείς θα εξακολουθήσουν να υποστηρίζονται από τους ειδικά εκπαιδευμένους αξιωματικούς της Βρετανίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Βόμβα» στον τουριστικό κλάδο: «Κανόνι» για γνωστή αεροπορική εταιρεία-Ανέστειλε όλες τις πτήσεις

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκλεισε αεροδρόμιο στη Ρώμη – Βρέθηκαν βόμβες από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το μήνυμα τρόμου του Σάλα λίγο πριν εξαφανιστεί το αεροσκάφος: «Φοβάμαι…» (ηχητικό)



    ΣΧΟΛΙΑ