ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μικρό αεροσκάφος που απογειώθηκε χθες το βράδυ από την Ναντ με προορισμό το Κάρντιφ εξαφανίσθηκε από τα ραντάρ καθώς βρισκόταν σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από το νησί Γκέρνζι. Σε αυτό επέβαινε ο ιταλο-αργεντίνος επιθετικός Εμιλιάνο Σάλα, έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, που επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν από γαλλικά και βρετανικά μέσα ενημέρωσης.
Οι έρευνες διακόπηκαν τη νύκτα εξαιτίας των δυσχερών καιρικών συνθηκών, αλλά επανελήφθησαν το πρωί, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας του Γκέρνζι, που δεν έδωσε στοιχεία για τη ταυτότητα των επιβαινόντων.
Ο πρώην επιθετικός της Ναντ υπέγραψε αυτήν την εβδομάδα με την ομάδα Cardiff City της Ουαλίας συμβόλαιο ύψους ρεκόρ 17 εκατομμυρίων ευρώ.
Χθες, ο Εμιλιάνο Σάλα επέστρεψε στην Ζονελιέρ, στο προπονητικό κέντρο της ομάδας της Ναντ, για να μαζέψει τα τελευταία του πράγματα. Στον λογαριασμό της γαλλικής ομάδας στο Twitter αναρτήθηκε χθες φωτογραφία του μαζί με τους πρώην συμπαίκτες του.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.