• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Το μήνυμα τρόμου του Σάλα λίγο πριν εξαφανιστεί το αεροσκάφος: «Φοβάμαι…» (ηχητικό)

    • NewsRoom

    O ποδοσφαοριστής της Premier League, Εμιλιάνο Σάλα


    Ώρες αγωνίας για την ανεύρεση του αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε ο Εμιλιάνο Σάλα και ο πιλότος και το οποίο εξαφανίστηκε χθες από όλα τα ραντάρ όταν βρισκόταν πάνω από τη Μάγχη, την ώρα που ο παίκτης ταξίδευε από την Νάντ στην Ουαλία για να κλείσει τη μεταγραφή του στην Κάρντιφ.

    Τα σωστικά συνεργεία άρχισαν ξανά από το πρωί της Τετάρτης τις έρευνές τους πάνω από τα νερά της Μάγχης, με δύο αεροπλάνα να ηγούνται της επιχείρησης.

    Την ίδια ώρα ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα ηχητικό μήνυμα που έστειλε ο Σάλα στους φίλους του, λίγο πριν το αεροσκάφος χαθεί από το σήμα των ραντάρ.

    Στο μήνυμα, ο διάσημος ποδοσφαιριστής ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλων, «Γεια σας παιδιά, τι γίνεται; Είμαι πολύ κουρασμένος. Ήμουν στη Ναντ τακτοποιώντας εκκρεμότητες, κάνοντας το ένα, κάνοντας το άλλο. Τώρα βρίσκομαι σε ένα αεροπλάνο που φαίνεται ότι θα πέσει. Μοιάζει να διαλύεται. Πηγαίνω στο Κάρντιφ, τρέλα, και αύριο θα συνεχίσουμε. Θα προπονηθώ με τη νέα μου ομάδα αύριο».

    Ο Σάλα ακουγόταν ήρεμος στο ηχητικό μήνυμα που έστειλε, ωστόσο λίγο νωρίτερα είχε εκμυστηρευθεί σε πρώην συμπαίκτη του ότι φοβάται για την ασφάλεια του, ενώ στο μήνυμα προς τους φίλους του ζήτησε να στείλουν κάποιον να τον βρει, σε περίπτωση που δε θα είχαν ξανά νέα του μετά από μιάμιση ώρα.

    Θυμίζουμε ότι το σήμα του αεροσκάφους εξαφανίστηκε χθες από τα ραντάρ, στα στενά της Μάγχης, 20 χιλιόμετρα βόρεια της νήσου Γκέρνεï.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αγνοείται ιδιωτικό αεροσκάφος με ποδοσφαιριστή της Premier League

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έπεσε αεροσκάφος στο Μεσολόγγι (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απόπειρα αεροπειρατείας σε αεροσκάφος της Aeroflot με προορισμό τη Μόσχα: Συνελήφθη ο ένοπλος



    ΣΧΟΛΙΑ