ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από κομπάρσος, διεκδικήτρια: Το μεγαλεπήβολο σχέδιο του NBAer Τόνι Πάρκερ στη Βιλερμπάν με επένδυση 35 εκατ. ευρώ
Η πρωταθλήτρια του Παναθηναϊκού στο μοντέρνο πένταθλο μιλάει για τους αγώνες του «εξάστερου» με την Άλμπα και τη Φενερμπαχτσέ
Η κανονική περίοδος της Euroleague ολοκληρώνεται και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time ΜΠΑΣΚΕΤ φιλοξενεί την Πηνελόπη Νίκα.
Η πρωταθλήτρια του Παναθηναϊκού στο μοντέρνο πένταθλο αναφέρεται στους δύο τελευταίους αγώνες που θα δώσει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, αύριο (21:00) με την Άλμπα, στο Βερολίνο και την Παρασκευή (20:00) με τη Φενερμπαχτσέ, στην Κωνσταντινούπολη.
Για τον Ολυμπιακό τονίζει ότι, μετά την πρόκριση στα play off με πλεονέκτημα έδρας, ο μεγάλος στόχος του είναι η εξασφάλιση της συμμετοχής στο Final 4.
Η Πηνελόπη Νίκα αναλύει και τη μάχη των «αιωνίων» αντιπάλων στο εγχώριο πρωτάθλημα, η οποία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 11 Απριλίου, στο ΟΑΚΑ (20:00).
Διαβάστε επίσης:
Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων για την ανάπτυξη του Κανόε-Καγιάκ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο «Μεσικός» Στέφανος Καπίνο στο Allwyn Game Time
- Νετανιάχου: Έδωσε εντολή στο στρατό να «χτυπήσει με δύναμη τη Χεζμπολάχ» μετά τον θάνατο στρατιωτών
- Ανατροπή με τα επιτόκια στη Ρωσία: Μείωση μικρότερη του αναμενoμένου – «Καμπανάκι» για πληθωριστικούς κινδύνους
- ΕΛΑΣ: Με νέο βίντεο υπόσχεται αυξήσεις μισθών σε γιατρούς και εκπαιδευτικούς – «Δεν είναι φιλοδωρήματα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.