ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ελληνική αποστολή συνεχίζει το κυνήγι των διακρίσεων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου μετά και το χθεσινό χρυσό μετάλλιο του Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος, με τον τελικό της Κατερίνας Στεφανίδη και τον προημιτελικό της Εθνικής πόλο ανδρών να ξεχωρίζουν από την 12η ημέρα.
Συγκεκριμένα την Τετάρτη (7/08/24) η ελληνική εκπροσώπηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι αρκετά δυναμική, με τους αθλητές μας να διεκδικούν μετάλλια, αλλά και προκρίσεις.
Ήδη η ελληνική ομάδα μετρά 7 μετάλλια, αριθμός σπουδαίος, ο οποίος μπορεί να γίνει ακόμη μεγαλύτερος.
Το πρόγραμμα της Τετάρτης 7 Αυγούστου:
Πάλη
12:28 Μαρία Πρεβολαράκη – Annika WENDLE (GER) Ελευθέρα 53κ. – 1/8 Finals
13:50 1/4 Finals εφόσον προκριθεί
19:55 Ημιτελικός εφόσον προκριθεί
Στίβος
12:50 Ελίνα Τζένγκο – ακοντισμός – Προκριματικά – Group B
19:15 Κατερίνα Στεφανίδη – Αριάδνη Αδαμοπούλου – Επί Κοντώ – Τελικός
Ιστιοπλοΐα
13:23 Κάμερον Μαραμενίδης – Kite (Race 11- 16)
16:45 Οδυσσέας Σπανάκης / Αριάδνη Σπανάκη – 470 Μεικτό
Πόλο ανδρών
16:35 Ελλάδα – Σερβία
Διαβάστε επίσης:
Ολυμπιακοί αγώνες 2024: Η ελληνική πολιτική ηγεσία συγχαίρει τον Μίλτο Τεντόγλου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελένη Γερουλάνου: Στην Εθνική Πινακοθήκη με τη Συραγώ Τσιάρα
- «Απόβαση» των Ελλήνων τραπεζιτών στο Λονδίνο
- Ο «χρυσός» 1,25 δις από τα εξοπλιστικά, το σενάριο – έκπληξη για Οδυσσέα, η κίνηση ματ της Σοφίας, η σύγκρουση των Χάλακ και το μήνυμα της Τουρκίας
- Οικογένεια Κουλουκουντή: Τα θρυλικά Liberties, η κυριαρχία στις θάλασσες, η διαμάχη με την καλλονή Τάρα και το… Οσκαρ της Κασσάνδρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.