array(0) {
}
        
    
Menu
-1.18%
Τζίρος: 150.94 εκατ.

Σκιές στον Πειραιά: Η εντολή Τραμπ, η Cosco, ο πόλεμος των κοντέινερς και η Ευρωπαία Εισαγγελέας

Sports

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης γυρίζει τον «Τροχό της Τύχης» στο ΟΠΑΠ Game Time

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης στο ΟΠΑΠ Game Time
Comments

Ο γνωστός παρουσιαστής φτιάχνει τον ποδοσφαιριστή των ονείρων του, πορώνεται με τη Formula 1 και φέρνει στο πλατό του GAME TIME τον σκύλο του

Στον ρυθμό του ντέρμπι των «Δικεφάλων» κινείται η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time με καλεσμένο τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

1

Ο γνωστός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, ο οποίος ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία από το αθλητικό ρεπορτάζ, μιλάει για τον κρίσιμο αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και αναφέρει ποιο αποτέλεσμα βλέπει τη Δευτέρα στην OPAP Arena (19:30).

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, παρουσιαστής του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού «Ο Τροχός της Τύχης» για 10η χρονιά, «φτιάχνει» τον δικό του ιδανικό ποδοσφαιριστή και αποκαλύπτει τι θα ήταν ικανός να κάνει αν βρισκόταν στον τελευταίο αγώνα της Formula 1.

Μας συστήνει ακόμα τον σκύλο του Έλβις, ο οποίος κλέβει την παράσταση και αποκαλύπτει μυστικά από το παρελθόν της Μαρίας Ζαφειράτου.

Σχολιάζει ακόμα τους αγώνες της Super League, Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός (Κυριακή, 19:30) και ΟΦΗ-Ολυμπιακός (Δευτέρα, 21:30), καθώς και τα μεγάλα ντέρμπι των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, Μπαρτσελόνα-Ρεάλ (Σάββατο, 17:15), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μάντσεστερ Σίτι (Κυριακή, 17:30) και Νάπολι-Μίλαν (Κυριακή, 21:45).

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης:

Γιακουμάκης απέναντι στον Μέσι

Η παράσταση του Ορφέα Αυγουστίδη στο ΟΠΑΠ Game Time

Τέιλορ Σουίφτ: Το είδωλο της ποπ μπήκε επίσημα στη λίστα των δισεκατομμυριούχων

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την κατάθλιψη, βασιλιάς των αιθέρων! Η ζωή σαν ταινία του «Μανόλο» Καραλή
Κωνσταντίνος Τασούλας: Συνεχάρη τον Γιώργο Κουγιουμτσίδη για την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Κροατία
Δυάδες για το Champions League
Champions League: Η πρώτη μάχη του Ολυμπιακού στο MEGA
Αντετοκούνμπο: Απειλητικά μηνύματα δέχθηκε η σύζυγός του από Τούρκους – «Θα σκοτώσουμε όλη την οικογένειά σου»
Πρεμιέρα στο Champions League με αμέτρητες αγορές και μακροχρόνια στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα
Στα μπουζούκια η Εθνική μετά την επιτυχία στο Eurobasket – Χόρεψε συρτάκι ο Γιάννης
Παναθηναϊκός: «Επίθεση» των οργανωμένων σε Αλαφούζο μετά την απόλυση Βιτόρια
ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε ο οικονομικός έλεγχος από την πλευρά Μυστακίδη
Κωνσταντίνος Τασούλας για Καραλή: Θερμά συγχαρητήρια και εύχομαι να κατακτά πάντα τους πιο υψηλούς του στόχους»