• sports

    Μέσι: «Σενάρια» επιστροφής στην Μπαρτσελόνα

    • NewsRoom
    Ο Λιονέλ Μέσι

    Ο Λιονέλ Μέσι


    Με 11 γκολ και 5 ασίστ σε 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ο Λιονέλ Μέσι έφερε «άλλον αέρα» στην Ίντερ Μαϊάμι, αλλά και γενικότερα στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών.

    Ωστόσο, πλησιάζει η ώρα προκειμένου να επαληθευθεί ή να διαψευσθεί το «σενάριο», που εκτυλίχθηκε με την μεταγραφή του στην ομάδα της Φλόριντα, σύμφωνα με το οποίο, όλα έγιναν για να μπορέσει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, χωρίς να υπάρξει οικονομικό πρόβλημα στους «μπλαουγκράνα».

    Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Sport», υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο δανεισμού του «Pulga» στην αγαπημένη του ομάδα, ακόμη και τον προσεχή Ιανουάριο, σε περίπτωση που η Ίντερ Μαϊάμι αποκλεισθεί από τα play offs του MLS.

    Σε μία τέτοια εξέλιξη, δηλαδή εάν η ομάδα ιδιοκτησίας Ντέιβιντ Μπέκαμ αποκλεισθεί από την συνέχεια του πρωταθλήματος, ο Μέσι θα έχει λίγο περισσότερο από 3,5 μήνες άδεια, πριν από την επανέναρξη της νέας κανονικής περιόδου τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

    Χρονικό διάστημα, που είναι αρκετό για να αναβιώσουν οι φήμες σχετικά με το μέλλον του και το ενδεχόμενο δανεισμού του για λίγους μήνες, σχεδόν 2,5 χρόνια μετά την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα.

    Διαβάστε επίσης:

    Νόμπελ Ειρήνης 2023: Στη φυλακισμένη Ιρανή Ναργκίς Μοχαμαντί

    Κορυφαία εστιατόρια του Ντουμπάι εδραιώνονται στην παγκόσμια αγορά

    Η… «Αγία Τριάδα» των ελεύθερων μεταγραφών που στοχεύει η Μπαρτσελόνα!

                                                                                              

    Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023

    Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις

    Οδηγός Εκλογών – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε



    ΣΧΟΛΙΑ