• sports

    Με νίκη στην Πρίστινα αγκαλιάζει την πρώτη θέση η Εθνική Ομάδα

    • NewsRoom
    Εθνική Ομάδα


    Κόσοβο-Ελλάδα την Κυριακή με περισσότερες από 400 στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ

    Η Εθνική Ομάδα μπήκε με το δεξί στο Nations League. Κέρδισε με 1-0 στο Μπέλφαστ τη Βόρεια Ιρλανδία κι έκανε μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο. Το βράδυ της Κυριακής (21:45) δίνει άλλο ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι. Αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Κόσοβο, το οποίο στην πρεμιέρα του ομίλου κέρδισε με 2-0 στη Λάρνακα την Κύπρο.

    Ελλάδα και Κόσοβο ισοβαθμούν στην κορυφή του ομίλου. Με νίκη στην Πρίστινα η Εθνική Ομάδα θα μείνει μόνη της στην πρώτη θέση και θα έχει βγάλει με απόλυτη επιτυχία τα 2 θεωρητικά πιο δύσκολα παιχνίδια της στον όμιλο.

    Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 400 στοιχηματικές επιλογές για τον αγώνα Κόσοβο-Ελλάδα.

    Ο νικητής των κόρνερ, ο πρώτος και ο τελευταίος σκόρερ

    Ανάμεσα στα ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ για τον αγώνα Κόσοβο-Ελλάδα είναι και αυτά για τα πολλαπλά σκορ, τον νικητή των κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο/τελευταίο κόρνερ, τον παίκτη που θα σκοράρει πρώτος/τελευταίος, τον παίκτη που θα δεχτεί κάρτα, τις συνολικές κάρτες, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τα συνολικά πλάγια άουτ, το πρώτο οφσάιντ, την ομάδα με τα περισσότερα ελεύθερα από το τέρμα, το λεπτό του πρώτου γκολ.

    Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στο παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας και την «Επιστροφή Στοιχήματος», για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

    Τελικός στο Κάρντιφ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο

    Την Κυριακή, στις 19:00, στο Κάρντιφ, διεξάγεται ο τελικός των play off του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ανάμεσα στην Ουαλία και την Ουκρανία. Η ομάδα που θα επικρατήσει θα πάρει το τελευταίο εισιτήριο από την Ευρώπη για το Κατάρ.

    Η Ουαλία κέρδισε με 2-1 την Αυστρία, στον ημιτελικό που έγινε τον Μάρτιο. Στο δεύτερο ημιτελικό την περασμένη Τετάρτη, η Ουκρανία επικράτησε με 3-1 της Σκωτίας στη Γλασκώβη.

    Πολλές στοιχηματικές επιλογές προσφέρει το Πάμε Στοίχημα και για τον αγώνα των play off του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Ουαλία-Ουκρανία.

    Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρεται από σήμερα για όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες και η προωθητική ενέργεια «Boost Νίκης», για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

    Διαβάστε επίσης:

    Τι σημαίνει για την Εθνική Ομάδα η πρώτη θέση στον όμιλο του Nations League



    ΣΧΟΛΙΑ